Zdravím, mám takový problém nedávno jsem naformátoval PC a kdyz jsem nainstaloval win XP tak mi nesly nainstalovat ovladace grafiky... Pri instalaci se mi vzdy v pulce restartl komp. Kdyz jsem se podival do biosu a dal HARDWARE MONITORING tak vsechny FANy a teploty se mi ukazovaly a jen u grafiky mam N/A. kdyz nainstaluju WINDOWS 7 tak mi to grafiku samo najde a nainstaluje... ale ja potrebuju XP :(
Nevim jestli ma vliv to ze mam SATA a ATA HDD a ze SATA disku jsem vytahl jumper co tam byl... Prosím poradte, jsem zoufaly :(
Moje sestava: Core2Duo 3,16Ghz, ATI Radeon HD4850 512mb, 4x 1024 MB ram DDR2 1066Mhz, Zdroj 750W, WD 400Gb ATA, Seagate 500Gb SATA.
Restart PC při instalaci grafiky
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Restart PC při instalaci grafiky
Zdravím,
pokud se Ti točí ventilátor na GK, nemusíš brát ohled na údaj v BIOS. Nutně nemusí deska podporovat monitor u GK.
Ty ovladače máš stažené aktuální? Pokud jsou to ovladače Ati, doporučil bych nainstalovat nejdříve všechny aktualizace Win (hlavně SP3 a Framework 3.5), potom až ty ovladače.
pokud se Ti točí ventilátor na GK, nemusíš brát ohled na údaj v BIOS. Nutně nemusí deska podporovat monitor u GK.
Ty ovladače máš stažené aktuální? Pokud jsou to ovladače Ati, doporučil bych nainstalovat nejdříve všechny aktualizace Win (hlavně SP3 a Framework 3.5), potom až ty ovladače.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Po instalaci WinXP a SP, nejprve nainstaluj ovladače k základní desce a pak teprve ovladač GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No predtim to v bisou ukazovalo ... a na grafarne se toci :) no ja dycky nainstaluju win xp sp2 pak veci k zakladce a pak grafarnu a furt to jebe :X
znamy mi dnes rekl ze by to mohlo byt tim ze jak jsem formatoval PC tak jsem zformatoval aji nakych 100mb rezervace a ze tam byly udaje od biosu ... nevím moc se v tom nevyznám.
znamy mi dnes rekl ze by to mohlo byt tim ze jak jsem formatoval PC tak jsem zformatoval aji nakych 100mb rezervace a ze tam byly udaje od biosu ... nevím moc se v tom nevyznám.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na harddisku nic s BIOSEM není.Tam nic smazat nemohls.BIOS má vlastní čip a vlastní napájení nezávisle na čemkoliv přidaném na desce.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
tak kde by mohla byt presna chyba ???? muzu pc formatovat kolikrat chcu ale tu grafiku proste nenainstaluju 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správci zařízení je vše OK, tedy mimo GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Myslím že ano... vse bezi jak ma jen GK si se mnou hraje nebo ja nevím 

Poradte mi nekdo :(
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Píšeš, že instaluješ na SP2, dej tam SP3.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
gunathan píše:Myslím že ano... vse bezi jak ma jen GK si se mnou hraje nebo ja nevím
myslíš nebo to víš určitě?je ve zprávci zařízení u GK otazník?podle všeho by tam být měl.nenanapsal jsi jakou máš základní desku a jestli náhodou nemá i integrovanou grafiku.Nebo instaluješ nějaký špatný ovladač...ke kartě snad CD s ovladačem bylo.
No myslim .... jsem ted na windows 7 nemam ted xp ale zitra si ho chcu hodit proto pisu o radu. a zakladku mam ASUS P5KC a cd ke grafarne taky mam a taky to nejde.... jinak ja uz jsem kdysi mel XP a vse mi jelo .... az ted po par formatech PC to blbne....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2256
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4347
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 1
- 2358
-
od šulda
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9165
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2249
-
od FELINY