Chtěl bych se optat na takovou neplechu, kterou mi můj počítač vyvádí už nějaký ten týden a se kterým jsem se konečně rozhodl něco dělat. Jde o klasický problém - chrčení reproduktorů. Fígl je v tom, že to tentokrát asi nebude jack přejetej křeslem, vyškublý kabel nebo bůhvíco. Když do zdířky zapojím cokoliv, vždycky zlobí právě pravé sluchátko/reprák. Dělá to bordel hlavně při hlasitých vokálech, basech a možná i hloubkách. Při komunikaci například na skypu to rachtá taky, pravá strana se opět hlásí. Přijde mi to jako nesmírná blbost, ale vypadá to, že problém samotný je ve zvukové kartě.
Na druhou stranu, můj počítač čítá už nějaké ty čtyři roky a zvukovka je normálně integrovaná, ale že by odešla sama? Na hromadu musím dohodit i to, že je pro mě neuvěřitelný problém sehnat na ni patřičné zvukové drivery, protože je to snad jakýsi model bez driverů, každopádně aktuálně jedu na SoundMax Integrated Digital HD Audio, který je starý asi dva roky.
Navíc jsem ve správci zařízení objevil i čtyři položky NVIDIA High Definition Audio, tak že by se to navzájem kousalo?
Vážně netuším a je to problém sice kosmetický, ale za to pekelně otravný.
Díky za radu