USB DVB-t - Nelze najít kanály Vyřešeno
USB DVB-t - Nelze najít kanály
DObrý den, zakoupil jsem si USB DVB- T http://aukro.cz/usb-hdtv-dvb-t-tuner-tv ... 93459.html , program je Blaze DTV, ovladače mám taky. Při vyhledávání mi asi 2-3x naskočí signál nalezen, zjišťují se informace o kanálu. Síla signálu je 100% a kvalita 80%. Bohužel to žádný kanál nenajde. Děkuji za vaše rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB DVB-t - Nelze najít kanály
Ta hláška si vzájemně odporuje. Máš vše řádně nastaveno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Co vše by mělo být nastaveno? Usb píchnuto, anténa v USB též. Pokud se něco nastavuje v Blaze, rád se poučím. I když jsem projížděl možnosti, nic co by mi něják napovídalo, že něco není v pořádku.
Když je síla 100%, tak to zřejmě anténou nebude.
-
- Pohlaví:
Nesmíš všemu co ty stroje píšou věřit. Já mám klasickou kabelovku, signal 90 kvalita 50 a nyní když jsou bouřky, tak je to bez signálu. Tma a ticho.
Vždycky je lepší to naladit s kvalitní anténou a pak zkoušet na nějakou pseudoanténu.
Vždycky je lepší to naladit s kvalitní anténou a pak zkoušet na nějakou pseudoanténu.
Tak snad by to mělo ale fungovat, když se to prodává, ne? Singál to najde, ale pak už ty kanály ne. Nemám s tím zkušnosti, pokud má být něják nastavený Blaze, tak jak?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neznám tyto prcky do USB, ale po spuštění, asi musíš spustit nastavení a tam vybrat nejlépe automatické ladění, To delší chvíli trvá protože to skenuje postupně od nejnižších k nejvyšším kmitočtům. Pokud to najde nějaký příjem zobrazí program názvy nalezených programů. Je to tak?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jakou používáš anténu a jak jsi asi daleko od nejbližšího TV vysílače?
Právě že to napíše : "Signál nalezen, zjištují se informace o kanálu". Chvíli to na frekvenci zůstane, Naběhne dole Síla a kvalita signálu, ale po chvilce začne hledat dál. Program to nenajde. Neodhadnu jak daleko je vysílač, anténa je uvedená pod odkazem, je to ta mála k USB. Bydlím v Ústí nad Orlicí, tak snad tu signál bude, když ho chytají okolní vesnice.
-
- Pohlaví:
Toto ani nemá cenu komentovat.Tak snad by to mělo ale fungovat, když se to prodává, ne?
Pokud něco takového koupíš, měl bys k tomu ze zákona dostat český návod. Máš ho? Pak asi nainstalovat přiložený ovladač a spustit již zmíněné automatické ladění, ale ne na kus nějakého drátu co k tomu dávají.
Je tak velký problém na tu chvilku vytáhnout anténu z TV a zkusit to zde?
Psal jsem, ovladače mám. Vše je OK, jen to nenachází kanály. Anténu bohužel nevlastním, jinak bych to samozřejmě zkusil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3237
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12