PC mi pravidelne mrzne (log)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC mi pravidelne mrzne (log)
Tak dodej log z programu CrystalDiskInfo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak uz zacinam byt opravdu nastvany. Nevim jak se to presne stalo, ale pc mi po restartu nechtelo najet do windowsu, tesne pred nactenim plochy se restartovalo (vratil sem vsechny 3 ramky do slotu). Stavalo se to opakovane. Byl jsem zoufaly tak jsem 1 tu posledni jednostranou ramku vyndal. Pc mi nasteti ted najelo.
Bohuzel sotva jsem spustil prohlizec, jako by se pc zaclo zasekavat a zase rozjizdet. Spustim k tomu prehravac hudby a delalo to to same (na par vterin jelo spomalene). Je mozne ze muze byt poskozena i dalsi ramka? Neexistuje nejaky jednodussi zpusob ja ty ramky testnout? Jsem zmateny asi zkusim nechat jen 1 ramku a uvidim jak to bude reagovat. Za jakoukoli radu dekuji
Bohuzel sotva jsem spustil prohlizec, jako by se pc zaclo zasekavat a zase rozjizdet. Spustim k tomu prehravac hudby a delalo to to same (na par vterin jelo spomalene). Je mozne ze muze byt poskozena i dalsi ramka? Neexistuje nejaky jednodussi zpusob ja ty ramky testnout? Jsem zmateny asi zkusim nechat jen 1 ramku a uvidim jak to bude reagovat. Za jakoukoli radu dekuji
Zase. Sputil jsem prohlizec a prehravac a myska se sekla na par vterin na miste. Jako by pc nestihalo
Nevim jak z toho programu dat log ale screenshot uz jsem tu daval a po kontrole nekdo rikal ze je hadr v poradku.
Jinak to Pc se restartovalo pravdepodobne vzhledem k tomu ze prvni 2 ramky byli v opacnem poradi nez obvykle. Zkousim ted ruzne kombinace, ale pc se privetsi zetezi lehce seka a obcas se myska uplne zastavi
Tkz ramky sem nahazel po 1. Kdyz spustim prohlizec a prehravac najednou (pri lehcim zatizeni) se pc zasekava a pak prestane jako kdyby se z toho vzpamatovalo. Dela proste to stejne jako by v nem byli ramky 2 nebo 3. Ale jeste do vcerejska se mi to nestavalo :/ Myslite ze jsem neco zmrsil kdyz sem tam daval ty ramky vsechny 3 a v jinem poradi? (viz. jak se mi restarovavalo pc) Ja mam pocit ze problem bude jinde nez v ramkach. Jedine ze by byli spatne vsechny 3 coz se mi zda jako blbost. Beztak mam v pc nejaky vir 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Disk vypadá OK. Může být ale mechanicky poškozený a to neodhalí žádný SW. Podle zvuku z disku by to mohlo být... Má najeto docela dost...
Dělal jsi test memtestem? Pokud ne, tak jej stáhni (odkaz v podpisu) na plochu a spusť. Zadej tam velikost největšího jednotlivého paměťového modulu co máš v PC (např. 512, 1024, 2048, apod.) Test nech běžet alespoň 2,5 hodiny a měl by být bez chyb... Pak se mrkneme po virech
Dělal jsi test memtestem? Pokud ne, tak jej stáhni (odkaz v podpisu) na plochu a spusť. Zadej tam velikost největšího jednotlivého paměťového modulu co máš v PC (např. 512, 1024, 2048, apod.) Test nech běžet alespoň 2,5 hodiny a měl by být bez chyb... Pak se mrkneme po virech
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tkz. V pc sem nechal vsechny 3 ramky. Test jsem zapl na 512 coz je hodnota kazde jednotlive ramky. Zapl sem jej ve 14:00 a v 16:00 byl test bez erroru. Pote jsem odesel hrat basketbal a vratil jsem se az ted. Zjistil sem ze Pc za tu dobu zmrzlo. Ze zacatku mi nekdo psal ze ten test mam delat 2 hodiny. ne 2 a pul. Tkz si myslim ze ram jsou v poradku a bude to necim jinym
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
nech jen jednu RAM a udělej test , pak ji vyjmi a dej druhou a udělej znovu test. Pak třetí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
To ste mi takhle po lopate meli napsat rovnou. Ze to mam udelat po 1.Uz sem to mohl mit za sebou. Pres 7 a pul hodiny testovat RAM. To uz ten test hur vymyslet nemohli...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Je to lepší způsob , ale většinou se používá ten první.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!