PC mi pravidelne mrzne (log)

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC mi pravidelne mrzne (log)

Příspěvekod memphisto » 21 zář 2013 23:48

Tak dodej log z programu CrystalDiskInfo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
le0he
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 07:53

Tak uz zacinam byt opravdu nastvany. Nevim jak se to presne stalo, ale pc mi po restartu nechtelo najet do windowsu, tesne pred nactenim plochy se restartovalo (vratil sem vsechny 3 ramky do slotu). Stavalo se to opakovane. Byl jsem zoufaly tak jsem 1 tu posledni jednostranou ramku vyndal. Pc mi nasteti ted najelo.
Bohuzel sotva jsem spustil prohlizec, jako by se pc zaclo zasekavat a zase rozjizdet. Spustim k tomu prehravac hudby a delalo to to same (na par vterin jelo spomalene). Je mozne ze muze byt poskozena i dalsi ramka? Neexistuje nejaky jednodussi zpusob ja ty ramky testnout? Jsem zmateny asi zkusim nechat jen 1 ramku a uvidim jak to bude reagovat. Za jakoukoli radu dekuji

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 07:55

Zase. Sputil jsem prohlizec a prehravac a myska se sekla na par vterin na miste. Jako by pc nestihalo

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 08:06

Nevim jak z toho programu dat log ale screenshot uz jsem tu daval a po kontrole nekdo rikal ze je hadr v poradku.
Přílohy
2.JPG
Tohle je ten 1 screen co sem delal
6.JPG
Aktualni screen

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 08:19

Jinak to Pc se restartovalo pravdepodobne vzhledem k tomu ze prvni 2 ramky byli v opacnem poradi nez obvykle. Zkousim ted ruzne kombinace, ale pc se privetsi zetezi lehce seka a obcas se myska uplne zastavi

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 08:42

Tkz ramky sem nahazel po 1. Kdyz spustim prohlizec a prehravac najednou (pri lehcim zatizeni) se pc zasekava a pak prestane jako kdyby se z toho vzpamatovalo. Dela proste to stejne jako by v nem byli ramky 2 nebo 3. Ale jeste do vcerejska se mi to nestavalo :/ Myslite ze jsem neco zmrsil kdyz sem tam daval ty ramky vsechny 3 a v jinem poradi? (viz. jak se mi restarovavalo pc) Ja mam pocit ze problem bude jinde nez v ramkach. Jedine ze by byli spatne vsechny 3 coz se mi zda jako blbost. Beztak mam v pc nejaky vir :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 zář 2013 09:22

Disk vypadá OK. Může být ale mechanicky poškozený a to neodhalí žádný SW. Podle zvuku z disku by to mohlo být... Má najeto docela dost...

Dělal jsi test memtestem? Pokud ne, tak jej stáhni (odkaz v podpisu) na plochu a spusť. Zadej tam velikost největšího jednotlivého paměťového modulu co máš v PC (např. 512, 1024, 2048, apod.) Test nech běžet alespoň 2,5 hodiny a měl by být bez chyb... Pak se mrkneme po virech
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 22 zář 2013 18:52

Tkz. V pc sem nechal vsechny 3 ramky. Test jsem zapl na 512 coz je hodnota kazde jednotlive ramky. Zapl sem jej ve 14:00 a v 16:00 byl test bez erroru. Pote jsem odesel hrat basketbal a vratil jsem se az ted. Zjistil sem ze Pc za tu dobu zmrzlo. Ze zacatku mi nekdo psal ze ten test mam delat 2 hodiny. ne 2 a pul. Tkz si myslim ze ram jsou v poradku a bude to necim jinym

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 23 zář 2013 09:34

nech jen jednu RAM a udělej test , pak ji vyjmi a dej druhou a udělej znovu test. Pak třetí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

le0he
nováček
Stav:

Příspěvekod le0he » 23 zář 2013 10:15

To ste mi takhle po lopate meli napsat rovnou. Ze to mam udelat po 1.Uz sem to mohl mit za sebou. Pres 7 a pul hodiny testovat RAM. To uz ten test hur vymyslet nemohli...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 23 zář 2013 10:22

Je to lepší způsob , ale většinou se používá ten první.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”