Poslední dobou vidím přes Skype obraz těch, s kterými hovořím, špatně, rozmazaně, oni mne vidí dobře. Zvuk je dobrý. Nevíte, jak to spravit? Děkuji.
Obraz videa na Skype je špatný
Moderátor: Mods_senior
Obraz videa na Skype je špatný
Dobrý den!
Poslední dobou vidím přes Skype obraz těch, s kterými hovořím, špatně, rozmazaně, oni mne vidí dobře. Zvuk je dobrý. Nevíte, jak to spravit? Děkuji.
Re: Obraz videa na Skype je špatný
A dokdy Ti to šlo dobře? Tohle obvykle dělají méně kvalitní kamery, ale to by je měli ti, s kterými jsi ve videokontaktu 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pozoruji to asi týden. Předtím to bylo v pořádku.
Podívej se, jak Ti funguje grafická karta - je zapnutá integrovaná nebo vložená ve slotu? Jaké je nastavené rozlišení? Vlastnosti GK apod?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jak to zjistím?

Start - pravoklik Tento počítač (Počítač) - Spravovat - Správce zařízení - rozkliknout Grafické adaptéry - dvojklik na každý z nich (postupně!) a tam zjistíš, zda jsou v pořádku ovladače a jak která GK funguje.
Grafickou kartou to nebude.
Jak rychlé máš internetové připojení - má nějaké problémy? Neudálo se něco před tím, než se ta kvalita zhoršila?
Taky zkus Skype aktualizovat a když ani to nepomůže, tak rovnou přeinstalovat.
Jak rychlé máš internetové připojení - má nějaké problémy? Neudálo se něco před tím, než se ta kvalita zhoršila?
Taky zkus Skype aktualizovat a když ani to nepomůže, tak rovnou přeinstalovat.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak jsem na tvou radu přeinstalovala SKYPE - a ono to funguje! Obraz videa je zase v pořádku!
Mockrát děkuji - a děkuji taky ostatním!

Vzpomněla jsem si, že před tou poruchou jsem aktualizovala SKYPE - že by to bylo tím?
Vzpomněla jsem si, že před tou poruchou jsem aktualizovala SKYPE - že by to bylo tím?
Je to dost možný. Jak to teď má pod palcem Mrkwosoft, tak se ani není čemu divit...
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek