Diagnostika sítě
Diagnostika sítě
Zdravím, potřebuji vypracovat za dnešek diagnostiku sítě
vůbec nevím co tam mám udělat. Dostala jsem to na maturitní práci potřebuji to udělat tak na 10 stránek, budu vděčná za každou pomoct nebo odpověď přes jaký program co udělat :)

Re: Diagnostika sítě
viewtopic.php?t=148215 zde na fóru jedno kratší téma od ITCrowd
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Diagnostika site je siroky pojem, o cem to ma byt?
Kdyby mi nekdo donesl elaborat zalozeny na screenshotech z terminalu kde je vypis prikazu IPCONFIG a PING tak by to jako diagnostika
site neproslo. Proto je dulezite, o cem to ma byt.
Muze to byt to co je popisovano od ITCrowda, jenze taky to muze byt neco obsahujici zakerne pojmy jako router, switch, vlan, DHCP, DNES, gateway, subnet nebo dokonce RJ45 a CAT5/CAT6.
Kdyby mi nekdo donesl elaborat zalozeny na screenshotech z terminalu kde je vypis prikazu IPCONFIG a PING tak by to jako diagnostika
Muze to byt to co je popisovano od ITCrowda, jenze taky to muze byt neco obsahujici zakerne pojmy jako router, switch, vlan, DHCP, DNES, gateway, subnet nebo dokonce RJ45 a CAT5/CAT6.
petr22 píše:Diagnostika site je siroky pojem, o cem to ma byt?
Měla jsem udělat nastavení routeru a potom tu diagnostku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4701
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-