Zdravím, potřeboval bych poradit jak smazat klíč v registrech. Klíč je nějaký zablokovaný a nevím co s ním,
již jsem zkoušel odstranit v regeditu s právy správce, bohuzel nic ani v nouzovém režimu.
Přes cmd jsem zkousel odstranit přes příkaz REG DELETE nejprve jako admin pak jako spravce a ani přes system to nepomohlo stale jsem neměl prý dostatečná práva.
Pak jsem vytvořil Registry Editor .reg který ho měl přepsat na požadované hodnoty, tak nahlásil že registr je používán systémem nebo programem.
Prosím o pomoc .
Hodnotu v registru se nedaří smazat
Hodnotu v registru se nedaří smazat
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 led 2013 22:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Registr
Když se někdo hrabe v registru, musí dobře vědět co dělá, nechce-li si napáchat více škody než užitku. Nečekej obecnou radu!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Registr
Neexistuje nějaky program, ktery dokaze vymazat klic z registru ikdyz je klic pravě pouzivan nebo nejakym zpusobem poskozen.
On ten klic totiz obsahuje serial key k jednomu programu a ten registr se nevim proc poskodil a program zacal hlasit ze je spatny serial key.
Po odinstalaci ten registr zustal, a odstranit nesel a při instalaci se mě to ani neptalo na cd key nainstalovalo to na ten stary ale pri spousteni hazi stale stejnou chybu. Proto ho potrebuju odstranit aby po predchozi instalaci nezustala zadna stopa.
On ten klic totiz obsahuje serial key k jednomu programu a ten registr se nevim proc poskodil a program zacal hlasit ze je spatny serial key.
Po odinstalaci ten registr zustal, a odstranit nesel a při instalaci se mě to ani neptalo na cd key nainstalovalo to na ten stary ale pri spousteni hazi stale stejnou chybu. Proto ho potrebuju odstranit aby po predchozi instalaci nezustala zadna stopa.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hodnotu v registru se nedaří smazat
Takže je to key k systému, který je neplatný a to nejspíš crack. Lituji, ale tyto problémy zde neřešíme, jak by jsi to věděl, pokud jsi četl pravidla tohoto fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2740
-
od Minapark