Hodnotu v registru se nedaří smazat

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

iForkins
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hodnotu v registru se nedaří smazat

Příspěvekod iForkins » 03 led 2013 21:34

Zdravím, potřeboval bych poradit jak smazat klíč v registrech. Klíč je nějaký zablokovaný a nevím co s ním,
již jsem zkoušel odstranit v regeditu s právy správce, bohuzel nic ani v nouzovém režimu.
Přes cmd jsem zkousel odstranit přes příkaz REG DELETE nejprve jako admin pak jako spravce a ani přes system to nepomohlo stale jsem neměl prý dostatečná práva.
Pak jsem vytvořil Registry Editor .reg který ho měl přepsat na požadované hodnoty, tak nahlásil že registr je používán systémem nebo programem.
Prosím o pomoc .
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 led 2013 22:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Registr

Příspěvekod Pic » 03 led 2013 22:07

Když se někdo hrabe v registru, musí dobře vědět co dělá, nechce-li si napáchat více škody než užitku. Nečekej obecnou radu!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

iForkins
nováček
Stav:

Re: Registr

Příspěvekod iForkins » 03 led 2013 22:31

Neexistuje nějaky program, ktery dokaze vymazat klic z registru ikdyz je klic pravě pouzivan nebo nejakym zpusobem poskozen.
On ten klic totiz obsahuje serial key k jednomu programu a ten registr se nevim proc poskodil a program zacal hlasit ze je spatny serial key.
Po odinstalaci ten registr zustal, a odstranit nesel a při instalaci se mě to ani neptalo na cd key nainstalovalo to na ten stary ale pri spousteni hazi stale stejnou chybu. Proto ho potrebuju odstranit aby po predchozi instalaci nezustala zadna stopa.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Hodnotu v registru se nedaří smazat

Příspěvekod Pic » 03 led 2013 22:47

Takže je to key k systému, který je neplatný a to nejspíš crack. Lituji, ale tyto problémy zde neřešíme, jak by jsi to věděl, pokud jsi četl pravidla tohoto fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedarí sa inštalovať apps na Google TV
    od Rayziss » 16 led 2025 03:55 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2740
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 led 2025 12:23
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » 16 pro 2024 18:59 » v Vše ostatní (bezp)
    16
    4793
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    17 pro 2024 20:54

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”