Program na renderovaní
Program na renderovaní
Ahoj, vím že programu na renderování jsou mraky, ale mě jde o to, aby video mělo pěknou kvalitku v hd rozlišení na 1080p nebo 720p. Natáčím OBSkem a video natočené jim vyjde v .mp4 formátu. Když to nahraju na YT tak je to sice 720p, ale tak příšerné hdéčko jsem ještě neviděl. Tak jsem zkusil trial verzi sony vegas 13 a video které mělo 550mb se stalo rázem 6 gb se stejnou kvalitu. Ty nastavení renderu jsem zkoušel různě, ale vždy stejný výsledek - abnormální velikost a kvalita. Tak jsem zkusil zlatej movie maker, tam ta velikost byla stalé větší než z OBS ale aspoň to nebylo tak monstrozní, ale ta kvalita byla furt ve směs stejná. Popřípadě mi kdyžtak poraďtě stím vegasem jaké nastavení, nebo nějaký program, který dá video do 1080/720p kvality bez nějaké velké přidané hodnoty na megabajtech, popřípadě zredukovat. Díky moc.
Re: Program na renderovaní
To, co chces umi kazdy program vcetne Sony Vegas. Velikost vysledneho souboru je primo zavisla na delce videa a nastavenem datovem toku. Kdyz ti z toho vyleze 6 GB soubor, tak tam mas nastavenou nejakou silene vysokou hodnotu nebo nebo nesmyslnou kompresi.
Nicmene kdyz ma zdrojove video 550 MB tak by muselo byt maximalne 2 minuty dlouhe aby melo nejakou rozumnou kvalitu. Vysledek konverze bude vzdy horsi nez zdrojova data, opacne to nejde.
Nicmene kdyz ma zdrojove video 550 MB tak by muselo byt maximalne 2 minuty dlouhe aby melo nejakou rozumnou kvalitu. Vysledek konverze bude vzdy horsi nez zdrojova data, opacne to nejde.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Program na renderovaní
Určitě Camtasia Studio 8 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4746
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6081
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3529
-
od RostislavC