Zdravím, pracuji ve photoshopu delší dobu ale pořád mi nejde jedna věc, potřebuji aby půlka obrazku byla normální a druhá pulka rozmazaná ale nemohu to nikde najít, vysledek by měl vypadat nějak takto
u mě to vypadá takto protože nevím jak dál to červené je místo co má být rozmazané
Vypada to neprirozene, proto jsem rikal ze by bylo dobre rozostrovat podle hrany stolu a obrysu postavy.
Prechod do neostra by take mel byt plynuly, ne hrana rozmazano/ostro uprostred prazdneho prostoru.
Rozostreni by melo odpovid hloubce ostrosti - to co je stejne daleko od kamery by melo byt stejne ostre. Nemuze byt ostre neco co je dal a neostre neco co je bliz pokud je to v jine casti obrazu opacne.
Ahoj, hledám rozumný monitor (EIZO se mi opravdu nezaplatí) na úpravu panorama fotek ve Photoshopu. Takže 27", pivot, UHD, DP.
Koukal jsem na 10bit panely, je otázkou, zda je dokážu využít bez Quadro grafik. Máte někdo nějaký typ?? Díky
chtel bych poridit notebook na kterem v pohode pobezi Lightroom/Photoshop a budu na nem zpracovavat RAW fotky. Nejedna se o muj primarni pracovni stroj, ale abych mohl v pripade dovolene ci delsiho pobytu mimo moje PC pracovat.
Jakou...
Poslední příspěvek
Upřímně bych se na tohle použití podíval po bazaru na nějaký Macbook s M čipem a alespoň 16 gb ram.
Měl bych prosím tyto dotazy:
- pokud mám fotošop spuštěný a k tomu procházím obrázky pomocí například FastStone, postačí, pokud fotku, kterou chci upravit chytnu, stáhnu na lištu, kde je spuštěný fotošop. Ten se mi roztáhne na plochu. Já pak stále...