Zdravím, prosím někoho o radu co dělat , když mi funguje zvuk pouze s reprobedničkami (možná i sluchátky, nezkoušela jsem), dříve když jsem pustila např. video spustil se zvuk v pc a po připojení repro naskočila tabulka kde jsem zaškrtla , že to jsou repro a mohla jsem ozkoušet zvuk, ted už mi tato tabulka nevyskakuje a zvuk funguje pouze , když je připojím. V nastavení zvuku nic nenacházím. Je možné, že je rozbitá zdířka kam se repro strká?
Děkuji předem za odpovědi
Problém se zvukem bez repráků
Re: Problém se zvukem bez repráků
Ukáže se ti dole že byli připojena... Podívej se do ovladacich panelu.. Správce zvuku..A jestli fungujou se podívej..A nebo se podívej do správce zařízení a jestli nejsou ovladače vyřazene... Pokud tam vše je tak možná zdířka je vyřazená
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak tomu nerozumím. Píšeš, "zvuk funguje pouze, když je připojím" (tedy reproduktory). Když je nepřipojíš, tak nemá co fungovat, tak v čem je problém. Leda, že máš ntb (ale píšeš PC) a chceš spustit interní repra v notebooku. Podívat se do nastavení zvuku již bylo doporučeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vítej na PC-help!
Pokud nemáš noťas, tak já osobně neznám PC, které má integrované reproduktory. Možná, že existuje, ale bude to taková vzácnost, že nehrozí, že bys ho měla doma. V PC je pouze malý reproduktorek na reprodukci systémových zvuků, na vše ostatní musíš mít buď reprobedynky nebo sluchátka. Kromě toho mi Tvůj popis vady přijde trochu zmatečný.
Takže prosím doplň, o jaký stroj se jedná - nejlépe vypiš sestavu s MB, CPU, RAM, GPU a zdrojem a zkus trochu srozumitelně popsat jak se ten Tvůj PC/ntb chová. Z toho dosavadního popisu mi přijde, že ten PC se chová naprosto standartně.
Pokud nemáš noťas, tak já osobně neznám PC, které má integrované reproduktory. Možná, že existuje, ale bude to taková vzácnost, že nehrozí, že bys ho měla doma. V PC je pouze malý reproduktorek na reprodukci systémových zvuků, na vše ostatní musíš mít buď reprobedynky nebo sluchátka. Kromě toho mi Tvůj popis vady přijde trochu zmatečný.
Takže prosím doplň, o jaký stroj se jedná - nejlépe vypiš sestavu s MB, CPU, RAM, GPU a zdrojem a zkus trochu srozumitelně popsat jak se ten Tvůj PC/ntb chová. Z toho dosavadního popisu mi přijde, že ten PC se chová naprosto standartně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
Ano, vím o co jde. Pro odpovídající soudruhy jen upřesním, že zvuk umí přehrát reproduktor v PC a zcela běžně to mají třeba delly. Kromě toho existoval (pod win 95) ovladač, který také uměl použít interní repro (ano, to pípátko) pro přehrátí zvuku.
A teď k dotazu - problém bude v tom, že jsi nějak pozbyla ovladač ke zvukové kartě. Tuto detekci mívaly běžně u starších strojů karty s čipem Realtek. Tedy by mělo pomoci nainstalovat originální ovladače ke zvukové kartě z originálního CD.
Ano, vím o co jde. Pro odpovídající soudruhy jen upřesním, že zvuk umí přehrát reproduktor v PC a zcela běžně to mají třeba delly. Kromě toho existoval (pod win 95) ovladač, který také uměl použít interní repro (ano, to pípátko) pro přehrátí zvuku.
A teď k dotazu - problém bude v tom, že jsi nějak pozbyla ovladač ke zvukové kartě. Tuto detekci mívaly běžně u starších strojů karty s čipem Realtek. Tedy by mělo pomoci nainstalovat originální ovladače ke zvukové kartě z originálního CD.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2402
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9448
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 3736
-
od lukas222