Problém se zvukem bez repráků

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

yianna
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Problém se zvukem bez repráků

Příspěvekod yianna » 02 bře 2014 20:11

Zdravím, prosím někoho o radu co dělat , když mi funguje zvuk pouze s reprobedničkami (možná i sluchátky, nezkoušela jsem), dříve když jsem pustila např. video spustil se zvuk v pc a po připojení repro naskočila tabulka kde jsem zaškrtla , že to jsou repro a mohla jsem ozkoušet zvuk, ted už mi tato tabulka nevyskakuje a zvuk funguje pouze , když je připojím. V nastavení zvuku nic nenacházím. Je možné, že je rozbitá zdířka kam se repro strká?
Děkuji předem za odpovědi

Reklama
AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Problém se zvukem bez repráků

Příspěvekod AngelikaB » 02 bře 2014 20:18

Ukáže se ti dole že byli připojena... Podívej se do ovladacich panelu.. Správce zvuku..A jestli fungujou se podívej..A nebo se podívej do správce zařízení a jestli nejsou ovladače vyřazene... Pokud tam vše je tak možná zdířka je vyřazená

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 bře 2014 21:09

Nějak tomu nerozumím. Píšeš, "zvuk funguje pouze, když je připojím" (tedy reproduktory). Když je nepřipojíš, tak nemá co fungovat, tak v čem je problém. Leda, že máš ntb (ale píšeš PC) a chceš spustit interní repra v notebooku. Podívat se do nastavení zvuku již bylo doporučeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 02 bře 2014 21:14

Vítej na PC-help!

Pokud nemáš noťas, tak já osobně neznám PC, které má integrované reproduktory. Možná, že existuje, ale bude to taková vzácnost, že nehrozí, že bys ho měla doma. V PC je pouze malý reproduktorek na reprodukci systémových zvuků, na vše ostatní musíš mít buď reprobedynky nebo sluchátka. Kromě toho mi Tvůj popis vady přijde trochu zmatečný.
Takže prosím doplň, o jaký stroj se jedná - nejlépe vypiš sestavu s MB, CPU, RAM, GPU a zdrojem a zkus trochu srozumitelně popsat jak se ten Tvůj PC/ntb chová. Z toho dosavadního popisu mi přijde, že ten PC se chová naprosto standartně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 02 bře 2014 21:56

Vítej na PC-HELP!
Ano, vím o co jde. Pro odpovídající soudruhy jen upřesním, že zvuk umí přehrát reproduktor v PC a zcela běžně to mají třeba delly. Kromě toho existoval (pod win 95) ovladač, který také uměl použít interní repro (ano, to pípátko) pro přehrátí zvuku.
A teď k dotazu - problém bude v tom, že jsi nějak pozbyla ovladač ke zvukové kartě. Tuto detekci mívaly běžně u starších strojů karty s čipem Realtek. Tedy by mělo pomoci nainstalovat originální ovladače ke zvukové kartě z originálního CD.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Opakovaný problém se zvukem
    od Bambi666 » 29 pro 2024 23:36 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    2402
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    30 pro 2024 07:03
  • Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
    od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem
    23
    9448
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    25 úno 2025 08:05
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3736
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4483
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    5156
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42

Zpět na “Problémy s hardwarem”