Konvertor do pokoje - topení Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Konvertor do pokoje - topení

Příspěvekod faraon » 05 bře 2014 18:59

Ještě s tím rušením omluvy ještě nepospíchej, protože jsi zase napsal konveRtor! Jenže to je fakt něco úplně jiného nez konveKtor, o který tu jde.
A přestaňte se už všichni hádat, nebo na vás přijde ryčící nosorožec Steve Ballmer :mad:

Záleží ještě na tom kolik do toho chceš a můžeš investovat s výhledem do budoucna, protože tohle topení tě prostě vyjde draho. Možná by šlo zbytek té letošní "zimy" přečkat se svetrem a teplými ponožkami, a mezitím řešit co s tou příští, protože ta může být úplně opačná...
Takže nějaké zateplení pokoje (i deky nebo koberce na zdi dokážou divy), případně izolační fólie na okno plus důkladné utěsnění, a nakonec lepší topení (možná pak bude stačit i ta svíčka).
Ve výsledku tohle všechno může být levnější než pár let používání toho konvektoru!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 05 bře 2014 19:05

iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod iTerminator » 05 bře 2014 19:17

tux píše:Jaká chyba? Ty si napsal tři že chceš tři odlišný věci, on ti řekl ať si rozmyslíš co vlastně chceš. Nevidím tu žádnou jeho chybu.

On to sem taky napsal, označil mne chytrákem a rozhodně to nemyslel, jako kompliment, pokud by jsi si konečně našel ten topic, kde došlo k rozporu mezi námi dvěma, tak by ti došlo, proč mne označil chytrákem, to on to sem začal tahat, nic méně ta tvoje slepota je opravdu úděsná, nejspíše mne donutíš k tomu, že ti ten topic pošlu. :evil: :lol:
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 bře 2014 19:18

Jo, prosím, pojď do mě!!
Just Fucking Google It!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 bře 2014 19:25

Tady se někdo chce evidentně hádat, místo toho, aby si opravil nadpis. Nemá to cenu.

iTerminator jenom chytračí a co se týká dotazu, rady dostal.

iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod iTerminator » 05 bře 2014 19:27

Já se nechci hádat, ale máš pravdu, nechme těch OT příspěvků. Ty jsi začal provokovat, já si to nenechám líbit i přes to, že zde máš bandu slepých následovníků, kteří místo uznání chyby radši napíší "Jo, prosím, pojď do mě!!".
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 bře 2014 19:31

Sakra, tak já už taky udělal chybu! No co nadělám, všichni chybujeme :D
Just Fucking Google It!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 bře 2014 19:34

[quote]i přes to, že zde máš bandu slepých následovníků, kteří místo uznání chyby radši napíší "Jo, prosím, pojď do mě!!".[/quote

Já to za sebe uzavřu následujícím. To že jsem tě v tom tématu upozornil bylo sice mimo mísu, ale uznal jsem to a nika tě to nepoškodilo. Ty tady jako ublíženej z toho děláš drama.

P.S. A jen tak na okraj. Nick o člověku vypovídá více, než on sám si uvědomuje - iTerminátore.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 bře 2014 21:22

Jestliže toho nenecháte, tak to zavřu pro spamování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Morf8522
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Morf8522 » 05 bře 2014 21:25

Zavřel bych to teď a založil téma znovu, tohle nebere konce
Můj pc -
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 05 bře 2014 21:45

Přímotopy se dá topit spíš pokud jedeš na nízký tarif.Pak to zase není tak drahé jak píše faraon.Po těch excesech se naopak z toho dělá strašák.Měl jsem kompletně "elektrizovaný" jak starý tak i nový dům/bez dotací :D /.Vytápím dvoupatrový řadový dům o obytné ploš 100m² a spodní podlaží o 50m².Spodní s garáží,chodbami a dílnou vytápím jen mírně.Loni jsem dal komplet za energie 38000kč, letos to bude o dost méně vzhledem k zlevnění.Můžu dobře porovnat neboť bydlím v řadovkách s identickými domy a např. ti co topí plynem jsou na tom pokud sečtou plyn a elektřinu prakticky stejně.Samozřejmě uhlí a dřevo jsou jinde, ale zase ta práce a také vyšší pořizovací hodnota.Nezapomeňte, že na nízký tarif mi jede nejen topení, ale i svícení,ohřev vody atd.a i ta pořizovací hodnota..Když jsem si nechal topení dělat/asi 10let zpět/ měl jsem na výběr.Ale nové ústřední topení s moderním kotlem mě tehdy vycházely, při porovnání nabídek, na dvojnásobek pořizovací hodnoty přímotopů./Děláno kompletně firmou/Tím pádem jsem měl ušetřeno kolem 80 000, takže mám i něco předplaceno.
Opakuji není "za hubičku", ale taky to není tak katastrofální.A hlavně pohodlí, přece jenom už mám roky. :lol:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Konvertor do pokoje - topení  Vyřešeno

Příspěvekod mmmartin » 05 bře 2014 23:10

A dost! Máme tady sice sekci Vše ostatní, ale ta určitě neslouží k hádkám a vzájemnému napadání. A pokud někdo založí téma Proč bylo zamčené téma ..., půjde to rovnou do koše!
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”