Kablík (redukce z ďůry na hadru do USB)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tweek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kablík (redukce z ďůry na hadru do USB)

Příspěvekod Tweek » 02 říj 2007 19:32

Hawk rudí hi-tech bratři. I need help. Mám noťásek. Předtím sem měl PC. A v tom PC jsou Dva Hadry (... zatím to ujde ne? ) ... no, a kdosi mi říkal, že existuje takový kablík. Že jeden konec můžu prdnout do noťasu do USB a druhý konec můžu prdnout do Hadru z PC. A budu to mít vlastně jako externí hadřík. No Konkrétně by se jednalo o Hadr Barracuda 7200.7 80GB ... Koukal sem se na alfacomp.cz ale žádný takový super káblík nenašel, ale ten kámoš zase dost rozumí PC tak si myslím že by nekecal. Nevíte o něčem takovém? tHX a HAWK

P.S. Jak se menuje ta dlouhá Ďůra v Harddisku do které se dává ten kablík v pc? A´t tomu nemusím říkát ďura ale tak jak se to menuje. THX

Reklama
Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 02 říj 2007 19:37

lidově se to jmenuje rámeček a odborně BOX na HDD
a je to tohle

vtip je v tom že ten HDD musíš před tím než ho chceš používat s tím NTB z toho PC vyndat a dát do toho boxu
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Tweek
nováček
Stav:

Příspěvekod Tweek » 02 říj 2007 19:41

Weslo píše:lidově se to jmenuje rámeček a odborně BOX na HDD
a je to tohle

vtip je v tom že ten HDD musíš před tím než ho chceš používat s tím NTB z toho PC vyndat a dát do toho boxu

Aha ... týýjo ... tak to je uplně něco jiného než jsem měl na mysli ... ale i tak moooc dík. Takže o žádném kablu co by propojil Hadr a USB nevíš? Je jen tenhle box ju? ... A btw ptal sem se jak se menuje ta dura v hadru kde je tech asi 4O malych kovovych tycinek :)))

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 02 říj 2007 19:46

chlapče tak to tě asi vodí za nos za prvé by to nebylo vyřešeno z napájením a bylo by to hrozně pomalý a nedovedu si představit konventor co z ide káblu ti udělá usb
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

guest

Příspěvekod guest » 02 říj 2007 19:46

To Weslo
já bych se k tomu dotazu trochu připojil. To řeší jeden kabel? Co napájení. Nebo je nějakej, takej :smile: rozdvojenej kabel?

guest

Příspěvekod guest » 02 říj 2007 19:48

zao mne malinko předběhl, ale to je přesně ono.

Tweek
nováček
Stav:

Příspěvekod Tweek » 02 říj 2007 19:48

zao píše:chlapče tak to tě asi vodí za nos za prvé by to nebylo vyřešeno z napájením a bylo by to hrozně pomalý a nedovedu si představit konventor co z ide káblu ti udělá usb

Hmm achááá ... no ... tož co nadělám. Tzn že jediná možnost je přes ty Boxy? A jak poznám že je to kompatibilní s mojim Hadrem? ... nebo to sou šecky boxy kompatibilní se všema hadrama?THX

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 02 říj 2007 20:36

Nemusíš kupovat BOX na pevný disk.Stačí ti opravdu jen převodník USB na IDE.Třeba TENHLE
Napájení je vyřešeno druhým USB kabelem.Ale už jsem viděl to samé řešení i s trafem i s vývodem na molex konektor z PC.V podstatě je to to samé jak externí BOX na harddisk jen bez toho BOXu.
Ty potřebuješ konkrétně tady ten http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00024557
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nabíjecí redukce Příloha(y)
    od klimA. » 07 říj 2024 17:34 » v Sítě - hardware
    15
    5148
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    15 led 2025 12:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”