Zdravím Vás, neměl byste někdo nevyužitý steam key na tuto hru prosím? Chtěl jsem si jí koupit přes steam, ale když jsem zjistil, že bych si musel koupit paysafecard, která se prodává jen za určité částky, zbylo by mi zbytečně hodně peněz a bankovní účet bohužel nemám. Kdyby byl někdo tak hodný a měl jeden volný můžete ho poslat na email: randomnick96@gmail.com
Byl bych vám vděčný.
Burnout Paradise The Ultimate box
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Burnout Paradise The Ultimate box
Koukni na tento topic viewtopic.php?f=36&t=124673
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jenže on napsal že nemá bankovní učet. a beather to chce převodem
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
v popisu mám návod na platbu přes gopay.cz kde není třeba převod a lze si kredit dobíjet platbou na pobočce pošty
za 70 Kč může být hra tvá.
za 70 Kč může být hra tvá.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Hurikan píše:jenže on napsal že nemá bankovní učet. a beather to chce převodem
Noa? Může to poslat složenkou.
Just Fucking Google It!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak. Nebo dojít na pobočku banky a peníze mu tam vložit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help

My pc: