Nemá z 1 vytéka a druhej je minimalně nafouklej jinak ok
Sry ale neměl sem po ruce lepší Foto
Jinak pc jede dobře i stabilně jen se bojim že by to odešlo
Určitě vyměnit všechny. Jsou to obyčejné elektrolyty, které seženeš v obchodě s el. součástkami.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
I z té rozmazané fotky mohu 100% říct, že se jedná o elektrolyty, včetně toho zeleného.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Blue Spirit píše:Vidím tam 4C a všechny ellyty. Pájku /nějakou obyč/ seženeš do 200,-Kč, ale asi by bylo nejlepší dát to do servisu.
Co to je 4C a ellyty?
Pajku koupim kondiky taky uděkam sám Na te fotce to výpad hůř než v realu přitom v realu je jedne trochu uplně trochu naoranžovej a jeden zelený trochu ale min nafouklej(viděl sem horši )
až je budeš měnit, tak si dej pozor na polarity +/- !!!
Nejlepší hra je Excel!
Nemůžeš se splést. Katoda (-) je označená proužkem na těle kondenzátoru ( viz obrázek ). Než odpájíš vadný kondenzátor, tak se podívej na jaké straně má proužek a pak stejně zapájej nový.
Přílohy
Elektrolyt
Aluminum_Electrolytic_Capacitor.jpg (5.26 KiB) Zobrazeno 426 x
Nejlepší hra je Excel!