DVD (filmová kopie) , které fungovalo normalně jak v PC tak přehraváči najednou nelze načíst. Ne že by nějaká část byla nečitelná ale prostě PC (dvě mechaniky) DVD vůbec nedetekuje a přehrávač se ji snaží načist pořád dokola a nic. Je nějaká možnost záchrany ?
Díky
Zapomel jsem napsat, že neni poškrabaný.
Ve správci zařízení je vše OK, nebo je některého zařízení otazník, či vykřičník?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Možná nějaký program na záchranu dat,ale pokud Ti mechanika to médium vůbec nevidí a tváří se jako by jsi do ní nic nedal,tak se obávám,že to asi nezachráníš.Jestli máš možnost tak se pokusit to načíst v nějaké jiné mechanice třeba u kamaráda.Některá to může schroupnout.Dobrý by na to mohl být Plextor.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
Zkus se podívat ve vypnutém PC zda není uvolněn napájecí nebo datový kabel k mechanikám? Bios je vidí? Doufám, že jumpery jsou nastaveny správně a ne oba na Master nebo Slave.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
petrond píše:DVD (filmová kopie) , které fungovalo normalně jak v PC tak přehraváči najednou nelze načíst.
Měl jsem za to že má na mysli jedno konkrétní DVD.Píše že mu to nechce přehrát ani přehrávač(předpokládám stolní) takže kabelem by to být nemělo.Bude špatná placka.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
Jestliže jiné DVDéčka jsou v mechanikách funkční, pak to jež uvádíš, je vadné. Špatně jsem si to přečetl a domníval se, že PC nerozezná mechaniky.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...