Ahoj, jen se potřebuji zeptat,...
Jakou by jste mi doporučili zvukovou kartu která podporuje DD Live
Aby fungovala s mými Chimaerami...Můj problém je popsán zde a také vyřešen http://forums.overclockers.co.uk/showth ... p=24202837
Jen potřebuji zvolit vhohnou zvukovku... Doma nyní mám Asus Xonar DG a sluchátka stále nefungují správně...
Děkuji za rady!
Razer Chimaera 5.1 - Zvukovka
Razer Chimaera 5.1 - Zvukovka
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Re: Razer Chimaera 5.1 - Zvukovka
Nemyslím, že by to byl přímo problém zvukovky, jako spíš nastavení ovladače.. Zkoušel jsi i integrovanou zvukovku na desce?
Xonar DG jsem kupoval kvůli tomu, že na desce to vůbec nevydávalo prostorovej zvuk... Ve hře jsem jednu stranu vůbec neslyšel... V Xonaru to mám nastavené podle návodů na jiných fórech ... jakž takž tam je prostorovej zvuk, ale stejně nemůžu určovat, kde nepřítel je... Prými to s DDLive Zvukovkou bude fungovat tak jak má...
Naposledy upravil(a) HugeNigga dne 26 bře 2014 15:11, celkem upraveno 1 x.
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je velmi divne tvoje tvrzeni, ze integrovana zvukovka na desce neumi prostorovy zvuk...podle me je potiz v tech sluchatkach, nebo nastavani zvuku...
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
V nastavení zvuku. Integrovaná zvukovka na desce umí minimálně DD a DTS. Pokud sluchátka používají DD, neměl by s tím být problém. Musíš si podle mě trochu pohrát s nastavením ovladačů..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2057
-
od XartiQ
Zobrazit poslední příspěvek
16 říj 2024 14:14