Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
no a to je to co nechápu... tomu se směješ??? "Hodinky nebo holinky.. to je jedno... oboje se natahuje!" Trháš se?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Každého pobaví něco jiného...
Zde je něco "k pláči"
Moje milé PC, je čas se rozloučit. Nastává postPC éra
V dubnu Microsoft ukončí podporu operačnímu systému Windows XP. Co nastane? Staré počítače budou zranitelnější a urychlí se přesun k těm opravdu osobním počítačům, co nepatří na stůl, ale do ruky. Nezvládnou sice tolik co PC, ale kdo to vlastně potřebuje, ptá se bývalý šéfredaktor Technetu Patrik Zandl. Je dobře, že je to bývalý šéfredaktor.
http://technet.idnes.cz/konec-pc-post-p ... chnika_mla
Zde je něco "k pláči"
V dubnu Microsoft ukončí podporu operačnímu systému Windows XP. Co nastane? Staré počítače budou zranitelnější a urychlí se přesun k těm opravdu osobním počítačům, co nepatří na stůl, ale do ruky. Nezvládnou sice tolik co PC, ale kdo to vlastně potřebuje, ptá se bývalý šéfredaktor Technetu Patrik Zandl. Je dobře, že je to bývalý šéfredaktor.
Arm jsem pochopil jako procesor Arm. Pěkná hovadina.
PC nic nenahradí. Maximálně budeme mít jeden server pro domácnost a různé klienty po domě. Spíš vidím zánik mobilů v dnešní podobě. Vypadá to na toto:
1) tablety a minitablety
2) pásky na ruku
3) ruční minipočítače (zatím jen v mé hlavě a ve filmu Totall Recall - v původním)
Nic nebrání tomu, aby všechny tyto zařízení neměli v sobě plnohodnotné mobily ... jedině snad nenažranost výrobců.
Přidávám něco k pláči: před chvílí jsem musel odinstalovat AVG free 2014, který jsem nainstaloval teprve před asi 2-3 dny a vrátit se k AVG free 2013 z důvodu vytížení harddisku na 100% při běžném provozu bez testu ... největší chyba asi byla, že jsem se při přechodu z 2013 na 2014 spokojil s pouhým upgradem, kde si instalaci nemůžete pořádně pohlídat a instaluje se kdejaká verbež skrytě - u běžné instalace doporučuji: vlastní instalaci a bdít - je to tragédie že se to děje i u antiviru ...
PC nic nenahradí. Maximálně budeme mít jeden server pro domácnost a různé klienty po domě. Spíš vidím zánik mobilů v dnešní podobě. Vypadá to na toto:
1) tablety a minitablety
2) pásky na ruku
3) ruční minipočítače (zatím jen v mé hlavě a ve filmu Totall Recall - v původním)
Nic nebrání tomu, aby všechny tyto zařízení neměli v sobě plnohodnotné mobily ... jedině snad nenažranost výrobců.
Přidávám něco k pláči: před chvílí jsem musel odinstalovat AVG free 2014, který jsem nainstaloval teprve před asi 2-3 dny a vrátit se k AVG free 2013 z důvodu vytížení harddisku na 100% při běžném provozu bez testu ... největší chyba asi byla, že jsem se při přechodu z 2013 na 2014 spokojil s pouhým upgradem, kde si instalaci nemůžete pořádně pohlídat a instaluje se kdejaká verbež skrytě - u běžné instalace doporučuji: vlastní instalaci a bdít - je to tragédie že se to děje i u antiviru ...
Adys301 píše:Každého pobaví něco jiného...
Zde je něco "k pláči"
Takovéhle předpovědi čtu zhruba každé dva roky, a upřímně říkám že se nemůžu dočkat až se konečně vyplní. Pro tenhle zbastlený paskvil ze sedmdesátých let, založený na procesoru s vadným návrhem už od počátku, rozhodně slzy ronit nebudu. Ten ARM je pro mě něco jako světélko na konci tunelu, jen mi u těch "moderních" udělátek postavených kolem něj zatím chybí pořádná klávesnice.
Ale proslýchá se že Mac by v některé příští generaci mohl potřetí změnit procesor, takže vývojová řada by v budoucnu vypadala takhle:
Motorola / PowerPC / x86 / ARM
Ještě k XP:
Víte jaký je rozdíl mezi hardwarem a softwarem?
Hardware přestává fungovat, když se používá moc dlouho.
Software začíná fungovat, když se používá dost dlouho.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Každopádně nejde o nic nového. Někdy v 70-tých letech v ABC (možná ve VTM) psali o telefonu v hodinkách. Tehdy sotva začínaly digitálky.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych měl taky jeden dotaz: Na Pražské Tržnici je několik rozvěšených papírů A4 a na nich (černou barvou) šipka(doleva) s textem JÍDLO A MIGRÉNA. Co to je?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
-
- Pohlaví:
OT/Asi že tě z toho pražskýho jídla rozbolí hlava./OT
No asi bych se i urazil 

To je dobré
ušetříte 0%

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád lepší, než občasné šílení Steamu, kdy je třeba na deset minut nějaká hra se slevou 101% a cenou -$0.39. Škoda, že to nikdy nejde koupit. Líbilo by se mi, abych na Steam wallet po koupi třeba 100ks. dostal 39 dolarů
.

"Moje žena má tu nejhorší paměť na světě."
"Všechno zapomíná?"
"Naopak, úplně všechno si pamatuje."
"Všechno zapomíná?"
"Naopak, úplně všechno si pamatuje."
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”