Odstranění programů

...

Moderátor: Mods_senior

Martin11
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Odstranění programů

Příspěvekod Martin11 » 09 říj 2007 18:49

Ahoj, chci se zeptat, jak se dájí odstranit programky, když kliknu na start pak programy a mám tam prográmek, který jsem smáznul, ale pořád tam je složka. Dá se to odstranit lehce, zkoušel jsem na jiném PC kliknout na složku, a dát odstranit a jde to. Ale na mém PC to tak nejde, klikám pravým tl. myši a nic se nezobrazuje. Nevíte čím to může být nebo jaké jsou další postupy odstranění

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 09 říj 2007 20:19

pokud odinstaluješ program v přidat odebrat programy,může se stát,že tam něco zůstane,pak to jde samosebou smazat ručně,bud to zmizí,nebo to tam zůstane,pomůže potom buď restart počítače,anebo doporučuju dost kvalitní program na odinstalovávání a mazaní softwaru a jmenuje se YOUR UNINSTALLER 2006 a je k němu i ČEŠTINA!!!vřele doporučuji!!!

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... aller2003/

:bigups: :bigups: :bigups: :bigups: :bigups:
► Zobrazit spoiler

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 říj 2007 23:29

Programy se ve velké většině nemažou ale odinstalovávají. Co máš za operační systém? Ve Start > Všechny programy ty nevyskočí kontextová nabídka po kliku pravým myšítkem?

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

odstranění programu

Příspěvekod Janek. » 12 říj 2007 07:15

Já používám Absolute uninstaler sice nejsem žádný odborník ale zatím mě vždy odebral co jsem chtěl ,je v češtině a už je FREE možná ti bude vyhovovat ahoj. http://www.glarysoft.com/

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

odebrání programu

Příspěvekod Janek. » 12 říj 2007 07:18

Jo zapomněl jsem když tam zustane složka i po odebrání dej to odebrat znova a vyskočí hláška jestli ma odebrat nebo procházet zbytky po odebrání to by mělo vyčistit vě většině případů i zustatky po odinstalování to by ti mohlo pomoct odebrat vše nebo to dej vyhledat přes lupu a smazat normálně ale to asi víš ahoj

honzaass
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod honzaass » 12 říj 2007 13:28

Nebo je taky dobrej uninstall v programu CCleaner, je to v nabídce Nástroje. Jinak tenhle program je spíš pro pořádek v registrech a opravování různejch chyb, ale mám s nim dobrý zkušenosti taky co se týče Uninstallu. Ale samozřejmně záleží na programu, kterej chceš odebrat.
Howgh!

gena17
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod gena17 » 12 říj 2007 17:30

Předem se omluvím že vstupuji do příspěvku
Jdená se mě o prográmek YOUR UNINSTALLER 2006 Tak sem ho testnul ,taky sem měl pár programu ktere nešly Odinstalovat :evil: A on mě pomohl používal sem Unlocker a někdy se mu to povedlo ale většinou ne.YOUR UNINSTALLER 2006 je odstranil i věci a teď se podržte :D Klikl sem na Kolonku Prohledat a vyčistit dočasné soubory a co nenašel 4865 s ouborů k vymazáni a některé jak sem koukal byly z roku25.6 2005 až do teď Tak to je mazec :D
Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 12 říj 2007 18:20

gena17 píše:Předem se omluvím že vstupuji do příspěvku
Jdená se mě o prográmek YOUR UNINSTALLER 2006 Tak sem ho testnul ,taky sem měl pár programu ktere nešly Odinstalovat :evil: A on mě pomohl používal sem Unlocker a někdy se mu to povedlo ale většinou ne.YOUR UNINSTALLER 2006 je odstranil i věci a teď se podržte :D Klikl sem na Kolonku Prohledat a vyčistit dočasné soubory a co nenašel 4865 s ouborů k vymazáni a některé jak sem koukal byly z roku25.6 2005 až do teď Tak to je mazec :D

Hlavně pozor na to,aby jsi nemazal soubory,které používají některé běžící a nainstalované programy,ale toto upozornění snad nepřehlédneš.
:bigups: :bigups: :bigups:
► Zobrazit spoiler

Bruno77
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Pravda

Příspěvekod Bruno77 » 12 říj 2007 19:50

YOUR UNINSTALLER 2006 - super program máte pravdu. Na vaše doporučení jsem si ho nainstaloval... Super jsem unesený :o :wink: :wink: :wink:

gena17
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod gena17 » 13 říj 2007 16:27

Hlavně pozor na to,aby jsi nemazal soubory,které používají některé běžící a nainstalované programy,ale toto upozornění snad nepřehlédneš.
:bigups: :bigups: :bigups:[/quote]
Neboj on mě upozornil nato že některe soubory nejdou vymazat protože sou součásti procesu atd :D
Fujitsu Siemens Computers

AMD Sempron(tm)3000+

1,99GHz,1.00GB RAM

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
    od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8...
    28
    7957
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 13:41

Zpět na “Vše ostatní (sw)”