*.rar
Je to od (WINRAR)
Nevíte, proč se mi WINrar takto zobrazuje ? Vyřešeno
Re: Nevíte, proč se mi WINrar takto zobrazuje ?
Takže smaž tohle: HKEY_CLASSES_ROOT\.rar
Vlez do nastavení WinRARu, a nastav mu asociaci. Buť to půjde hned, nebo po znovupřihlášení.
Vlez do nastavení WinRARu, a nastav mu asociaci. Buť to půjde hned, nebo po znovupřihlášení.
Just Fucking Google It!
Dobře dal jsem regedit → HKEY_CLASSES_ROOT → a smazal .rar
Pak jsem dal nastavení WINraru a tam prohlížeč → asociovaný program...ale je to pořád stejné ':/
Pak jsem dal nastavení WINraru a tam prohlížeč → asociovaný program...ale je to pořád stejné ':/
Ja jsem asi fakt spatne chapavy. Muzete mi nekdo vysvetlit, co je na tech ikonach spatne? To se tam nezobrazuje text?
TO zobrazení, na STR. 1 je to ukázané 
Když vidíš norm. složku od WINraru tak je taková !hezoulinká, příjemně viditelná"
...
Ale já jí mám takovou, no ani nevím, říkám, koukni se na STR. 1 tam jsou ty fotky

Když vidíš norm. složku od WINraru tak je taková !hezoulinká, příjemně viditelná"

Ale já jí mám takovou, no ani nevím, říkám, koukni se na STR. 1 tam jsou ty fotky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus :
Stáhni si exeHelper
na svojí plochu. Poklepej na exeHelper. Objeví se černé okno,až bude fix kompletní , budeš vybídnut ke stisknutí nějaké klávesy k zavření . Objeví se exehelperlog.txt (jinak je ve stejném místě jako program exehelper.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Pozn.: jestliže windows ukáže chybovou zprávu „Error deleting file“ , restartuj program dříve než se vytvoří log a poté pošli oba dva logy spolu , budou oba v jednom souboru.
nebo:
http://www.techsupportall.com/file-asso ... windows-7/
Stáhni si exeHelper
na svojí plochu. Poklepej na exeHelper. Objeví se černé okno,až bude fix kompletní , budeš vybídnut ke stisknutí nějaké klávesy k zavření . Objeví se exehelperlog.txt (jinak je ve stejném místě jako program exehelper.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Pozn.: jestliže windows ukáže chybovou zprávu „Error deleting file“ , restartuj program dříve než se vytvoří log a poté pošli oba dva logy spolu , budou oba v jednom souboru.
nebo:
http://www.techsupportall.com/file-asso ... windows-7/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
exeHelper mi nejde stáhnout :/ 

Tak ho snad stáhnu jinde ne? https://www.google.cz/search?hl=cs&q=ex ... Hledat&lr=
Just Fucking Google It!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3171
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11
-
- 5
- 7658
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4811
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-