PC speaker a Windows7
PC speaker a Windows7
Ahoj! Mám aplikaci, která v určitých situacích pošle na PC speaker (buzzer) zvuk, aby mě na tuto situaci upozorňila. Pod XP to fungovalo v pohodě, při přechodu na windows 7 je ale tento zvuk přeposlán do externích reproduktorů. Pokud je nemám puštěny (nebo reproduktory odpojím), signál neslyším. Nevím jak přesměřovat zvuk z externího výstupu na interní PC speaker? Díky ...
Re: PC speaker a Windows7
jaka je to aplikace?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Je to komerční informační systém ... tvořený na bázi Delphi, příkaz: beep(x,y) (myslím teda) ...
-
- Pohlaví:
Na základě informací že nefunguje "nějaká" aplikace se dost dobře poradit nedá. Je možné že umí správně pracovat s WXP, ale s W7 už ne.
-
- Pohlaví:
Pokud se nepletu, tak k ovládání speakeru z windows se používal nějaký .sys. Jak je to v W7 netuším.
Ten *.sys jsem už ze složky windows/system32 z XP do windows7 překopíroval, ale nepomohlo to. Myslím, že to není problém "nějaké" aplikace, ale asi to bude všeobecný problém windows 7, resp. přechod z 32 bit na 64 ...
-
- Pohlaví:
ten .sys je ovladač. Pouhé překopírování nestačí, musí se zavést. Navíc je to ovladač pro jiný systém, takže hrozí i poškození systému. Musíš si někde sehnat aktuální .sys pro windows7. Pak by ta aplikace mohla komunikovat.
Aplikace funguje spravne
Pocinaje Windows 7 jsou systemove zvuky smerovany na vychozi zvukove zarizeni, tzn na zvukovou kartu.
Muselo by se to resit pres externi aplikaci.
Pocinaje Windows 7 jsou systemove zvuky smerovany na vychozi zvukove zarizeni, tzn na zvukovou kartu.
Muselo by se to resit pres externi aplikaci.
To jsem potřeboval slyšet
prostě s tím nic neudělám a můžu to hodit za hlavu ...

Zpět na “Problémy s hardwarem”