PLS o kontrolu logu-vir

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

MeSiL
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MeSiL » 13 říj 2007 10:43

Omouvám se, že jsem tak dlouho nekomunikoval.

Teď k MWAV- 1."chyba" v předpřípravě na scan. Je vůbec možné, že nemám v PC Java? V ovládacích panelech není=nemám ji..?

2.chyba-MWAV se mi nechce aktualizovat "stahování nebo dokončeno". (u mě chyba v připojení není a FireWall to snad nebrání-mám ZoneAlarm)

Dále, přesně jsem nepochopil, co sem chceš hodit. V návodu píšou jen ty chybové řádky v logu je to i toho-ERROR!!! ScanFile fails for C:\DOCUME~1\LOCALS~1\LOCALS~1\DATAAP~1\MICROS~1\Windows\UsrClass.dat

? Díky!!!

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 říj 2007 10:56

Takže v první ředě Javu nepotřebuješ, já ji taky na jednom pc nemám a MWAV jede v pohodě. A aktualizacema bývají často problémy, třeba mě se už zhruba měsíc nepodařilo MWAV aktualizovat. No a log potřebujeme z okna o nalezených hrozbách (virus log information).

MeSiL
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MeSiL » 13 říj 2007 11:01

Vím, že Java pro MWAV nepotřebuju, ale v návodu bylo řečeno, až je vymažu...tak to je ok.

Jinak kde je "okno o nalezených hrozbách"?

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 říj 2007 11:12

Když ji nemáte, tak není co mazat, takže je to ok. A ono se to stejně maže z důvodu, aby byl rychlejší scan, takže případné viry by vám MWAV našel tak jako tak.

Po dokončení scanu ukazuje MWAV okno, které je rozdělené na dvě části. Zkopírujte sem obsah toho spodního okna, o nalezených hrozbách (virus log information). V návodu to ale určitě je.

MeSiL
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MeSiL » 13 říj 2007 11:13

sry, už mi to docvaklo, jdu na scan

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 říj 2007 11:15

Jo v pohodě. Od vysvětlování tu jsme.

MeSiL
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MeSiL » 13 říj 2007 16:16

Nejak se mi to nezda, ale MWAV nenahlasil, ze byl scan dokoncen, ale pritom nic noveho v logu nenabiha...uz asi hodinu...

Tady jsou nalezene hrozby:
Objekt "grokster Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "ezula Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "killav.nbd Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

13chyb z toho 9kritických.

Co ted? Cim to vylecim? THX

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 říj 2007 17:45

Asi se budeš divit, ale léčit to nemusíš. Jsou to jen zbytky po již vyléčených infekcích, které ti ani omylem neublíží.

MeSiL
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MeSiL » 13 říj 2007 19:33

OK, thx

paul27
Level 4.5
Level 4.5