Windows media player a zvuk. karta
Windows media player a zvuk. karta
Nejdemy windows media player ukazujemy to doslo k vnitrni chybe a nejde ani zvuk 

Prodrobnejší
Chtel jsem preinstalovat windows XP ale varoval me ze musi byt podpis microsoftu tak jsem instalaci skoncil ale pred tim mi rikal ze me zadne programy neodinstaluje a potom neslo spustit windows media plaeyr tim padem ani zvuk nefunguje
a jak si tam davate ty obrazky pod jmenem a levlem

A jakým způsobem jsi chtěl přeinstalovat wokna?
Nejjistější je zálohovat důležitá data, která chceš zachovat (pozor, hodně jich je v adresáři Documents and Settings), odinstalovat všechny programy a hry z disku/partitionu, kde jsou nainstalovány wokna, nově zformátovat tento disk/partition a znova nainstalovat wokna, ovladače a potřebné aplikace a nakopírovat zálohovaná data.
Někdy je to práce na celý víkend
, ale určitě je to nejjistější způsob, jak disk vyčistit a mít wokna krásně čisté a funkční.
P.S. Obrázek si přidáš v Nastavení úplně dole. Můžeš si vybrat obrázek z galerie (poslední položka) nebo nahrát z tvého kompu, či URL. Tlačítkem odeslat se změny zapíšou.
Nejjistější je zálohovat důležitá data, která chceš zachovat (pozor, hodně jich je v adresáři Documents and Settings), odinstalovat všechny programy a hry z disku/partitionu, kde jsou nainstalovány wokna, nově zformátovat tento disk/partition a znova nainstalovat wokna, ovladače a potřebné aplikace a nakopírovat zálohovaná data.
Někdy je to práce na celý víkend

P.S. Obrázek si přidáš v Nastavení úplně dole. Můžeš si vybrat obrázek z galerie (poslední položka) nebo nahrát z tvého kompu, či URL. Tlačítkem odeslat se změny zapíšou.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tak pokud nechceš přeinstalovat wokna způsobem, jaký jsem popsal, tak nabootoj z instalačního CD pro XP. Tam ti nabídne opravnou instalaci.
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5041
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 0
- 3500
-
od aloe