Zdravím, plánuju si koupit externí harddisk na ukládání filmů, her apod a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Našel jsem tento, moc se mi líbí, pokud jej někdo má, ať napíše jaký je. Měl jsem flash disk od A-data a neměl jsem s ní problém. http://www.exasoft.cz/a-data-dashdrive- ... 61825.html
Podmínky: velikost na disku min. 1TB, cena max. 2 000 Kč a nezlobil bych se, kdyby byl prachuodolný, pogumovaný apod. (ale to už není zase takový důležitý detail)
Výběr externího harddisku -
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr externího harddisku -
A-data je poměrně kvalitní značka. Navíc tenhle je ještě je ještě odolný. Já bych ho bral.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
S ním neuděláš chybu...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Já ne. Můj milášek jen NAS WD My Book Live 3 TB (1 Gb/s ethernet, DLNA), vlastně 2. Teď bych šel do NAS WD My Cloud 4 TB (1 Gb/s ethernet + USB 3, DLNA) 

- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť je to jedno tera za skoro 2 litry! A ten wd čmoud nebo my book jsou zase velké kraksny. Já mám WD Passport Ultra. 2TB
. Ještě jsem našel nějaké na bazoši za 1800-2000, ale už tam nejsou, možná se objeví. Máš nějaké požadavky? Velikost, hmotnost, externí, rozhraní?
. Ještě jsem našel nějaké na bazoši za 1800-2000, ale už tam nejsou, možná se objeví. Máš nějaké požadavky? Velikost, hmotnost, externí, rozhraní?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Velké kraksny? Spíš těžké, ale to neva, protože nejsou určeny k přenášení ... na co taky, když mám na něj přístup z celého domu a najednou ze všech zařízení?
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to není na přenášení, pak jednoznačně 3.5, neboť mají mnohem lepší poměr cena výkon u 2 TB a výš (dokonce 2TB je 2.5 maximum)
Extra požadavky nemám, ale budu ho určitě také přenášet a přiklonil bych se raději k tomu, kdyby to nebyla nějaká čistě plastová krabička a mělo to rozhraní USB. Zatím se mi zamlouvá ta A-data no. Kdyžtak přihodím ještě další tipy.
http://www.exasoft.cz/transcend-storeje ... 96354.html
Ještě poznámka k tomu A-data. Teď jsem si všiml, že to má rozhraní USB 3.0 a já mám v notebooku USB 2.0. Nebude to problém připojit?
http://www.exasoft.cz/transcend-storeje ... 96354.html
Ještě poznámka k tomu A-data. Teď jsem si všiml, že to má rozhraní USB 3.0 a já mám v notebooku USB 2.0. Nebude to problém připojit?
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, problém v tom vážně není. Jen pokud jsi zažil USB 3.0 (100MBps), bude se ti to zdát pomalé.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4225
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:28