HDD - zmizel system souboru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HDD - zmizel system souboru
znicehonic se mi nechce nastartovat system z HDD. pripojil jsem ho pres externi kabelaz k jinemu pc a zjistil jsem ze mi u HDD zmizely systemy souboru (NTFS) a cely disk se tvari jako nenaformatovany. poradte mi prosim, co s tim mam udelat.
1V1_A_T_E_5
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nn ja to myslel tak, ze kdys jsem skusil ten disk, na kterym je systm a vsecky data pripojil k pc kde nejsou jiny disky... tak to proste nefungovalo... k jinymu pc (kde mam disky s ntfs) sem to pripojil jen abychh zjistil, co s tim je a tam jsem objevil ze tam nejsou systemy souboru-ani fat ani ntfs proste nic...
1V1_A_T_E_5
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ne ten disk je plny dat ale tvari se jako nenaformatovany... jako kdys ho koupis a nic na nem neni- odily nejsou, proste nic. samotnej se na pc neda nastartovat (bez zformatovani) a na jinym pc kde uz system je mi ho to zobrazi jako nenaformatovanou jednotku, ktera nema zadnej system souboru....
1V1_A_T_E_5
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když jej tedy přidáš do funkčního PC s NTFS, jako další disk, zobrazí se ve Windows jen jako další písmeno disku a při prohlížení manažeren, třeba TC, se zobrazí co?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jsi asi o data přišel. Zkus naformátovat a pak otestovat programem staženým ze stránek výrobce disku. Jinak pokud je ještě v záruce, tak reklamovat. Předpokládám, že jsi omylem na disku nevytvořil nový oddíl a tím to vše zlikvidoval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
fdisk /mbr
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3136
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 10
- 2820
-
od Riviera kid
dnes, 06:56
-
- 0
- 1934
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4335
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3264
-
od L.L