HDD drží jen a pouze ten kryt... Nic víc ho fakt nedrží. Když ten kryt sundám, tak HDD vylítne ven. Čili to, co mi píšeš je zcela nereálné.
Navíc notebook sebou velmi často někam tahám.
Prozatím mě nejlépe motivoval Oxxid, který mi poradil dát tam podložky... Světe div se, já jsem zatím spokojen.

Navíc se ten kryt po půl roce hezky zohýbal/přeohýbal a tak neodporuje a nepéruje proti těm šroubkům, což je více, než jen super!

Čili vylítnutí šroubků již nehrozí.

Teď jde jen o to, aby to nevypadalo takhle blbě

a aby ten kryt časem nepuknul, (což si myslím, že se sice nestane, protože jsem ty šroubky hodně povolil, kryt už po půl roce lámání neodporuje

+ je vpodstatě "navolno" a má trošku vůli, ale jistota je jistota...) Ten kryt bych stejně potřeboval někde splašit. Jiné řady notebooků od Aceru mají ten kryt daleko větší. Určitě by šel použít i do toho mého Aceru.
Oxxide, zatím díkes.
Ještě mám jednu otázku: Když na ten nebohý HDD takhle tlačí ten kryt, tak nepoškodí se nějak? Já jsem tedy žádné chyby v Crystaldiskinfo neobjevil...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.