Výběr placeného antiviru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr placeného antiviru
Nevím kde GhostCZ bere uvedené zkušenosti s Avastem. To pomíjím i různé fámy o Avastu, které se tradují, jak je mnozí jen papouškují. Používám jej skutečně dlouhá léta a takové zkušenosti nemám. V posledních letech patří ve verzi Free k nejlepším a v některých parametrech překonává i placené verze. Jinak jeden z nejškodlivějších virů je mnohdy i sám uživatel PC, ale proti tomuto nepomůže asi žádný antivirový program.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podpořím Pice v názoru na Avast! Free. Používám jej několik let a nemám problémy. Blokuje běžné útoky, vyhledá a zlikviduje obyčejné viry a co se týká zpomalení PC, jedná se tak o pár desítek vteřin po startu PC, když stahuje aktualizace. S AVG Free naopak nemám dobré zkušenosti. Zpomaluje PC obecně a celkem nic moc nenajde
A na malware a podobné potvory je pro mě bezkonkurenční MbAM

A na malware a podobné potvory je pro mě bezkonkurenční MbAM

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
BitDefender Internet Security 2014 asi nejlepší placený antivir.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Avast +comodo firewall.Nebo mnou doporučované security a to již ve verzi 7 a zcela free.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Taky si myslím, že jde o vyhazování peněz.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Free avast neni pro komercni pouziti
Comodo nebo Avast, jsou free a dostačující.
kdybys si opravdu mohl vybrat, a jako ze muzu:)), ale nemam penize nazbyt, tak bych si koupil jedine ESET
posledni dobou ma jeste dobre vysledky F-secure, mel jsem tu trial a nijak me neotravoval.
pokud antivir zdarma, za me uz jedine bitdefender:)
posledni dobou ma jeste dobre vysledky F-secure, mel jsem tu trial a nijak me neotravoval.
pokud antivir zdarma, za me uz jedine bitdefender:)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”