Zdravím.Mám Windows 8 a mám tak trochu velký problém. Nefungují mi VŠECHNY Metro aplikace.(Kliknu na ně a nic se nestane)
Windows Store se otevře tak na 1s (přes celou obrazovku ta dlaždice před tím než se má načítat) a potom "spadne", vrátím se do Startu. Store je pořád otevřené ale nic se neděje. Nevím dost co s tím a trápí mně to :( . OS mám předinstalovaný na ntb.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2013 19:55) ---
Ještě něco na co jsem zapomněl -
Funguje mi šém, start , a zázrakem i Nastavení počítače (jediná metro aplikace..).
Udělal jsem Částečné obnovení a nic.
Windows 8 - Nefungují Metro aplikace
Windows 8 - Nefungují Metro aplikace
Počítač - MSI
Procesor: AMD Athlon (tm) LE-1640 - 2.61 GHz -x64 (Brzy AMD Athlon X2 280 - 3.6 GHz - Dvoujádro)
RAM: 1 GB DDR2 333 MHz (Brzy 3 GB)
GK: ATI Radeon HD 5550 series 1 GB
Úložiště: HDD SATA 235 GB
Procesor: AMD Athlon (tm) LE-1640 - 2.61 GHz -x64 (Brzy AMD Athlon X2 280 - 3.6 GHz - Dvoujádro)
RAM: 1 GB DDR2 333 MHz (Brzy 3 GB)
GK: ATI Radeon HD 5550 series 1 GB
Úložiště: HDD SATA 235 GB
Re: Windows 8 - Nefungují Metro aplikace
Mě taky, nevím co s tím :(
Nato znám jen jediný ''Lék'' přeinstaluj si systém, možné viry .. a poté nainstaluj nejnovější ovladače.
Na Ovladače a kontrolu PC za sebe doporučuji:
Advanced SystémCare7
a Driver Booster.
Na Ovladače a kontrolu PC za sebe doporučuji:
Advanced SystémCare7
a Driver Booster.
já to řeknu za ostatní že tu nikdo nemá rád produkty od IObit já nemam rád jen ASC 7(znemožnil mi spuštění jedné aplikace) a Driver Booster mi taky nevyhovuje
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Jak říkám mluvím za sebe. ASC7 je pro mně celkově dobrý a i výhodný. Nechám ho přes noc vše opraví a počítač i vypne takže žádné problémy. A Driver Booster mi zatím našel ovladače vždy. Stačí mít od DB cd key 

[quote="FirstMn"]Zdravím.Mám Windows 8 a mám tak trochu velký problém. Nefungují mi VŠECHNY Metro aplikace.(Kliknu na ně a nic se nestane)
Windows Store se otevře tak na 1s (přes celou obrazovku ta dlaždice před tím než se má načítat) a potom "spadne", vrátím se do Startu.
Zkus postup pro w8.1:
Pravá myš na start, příkazový řádek (správce) a zkopírovat tento příkaz:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
Windows Store se otevře tak na 1s (přes celou obrazovku ta dlaždice před tím než se má načítat) a potom "spadne", vrátím se do Startu.
Zkus postup pro w8.1:
Pravá myš na start, příkazový řádek (správce) a zkopírovat tento příkaz:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4539
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4279
-