Dobrý večer,mám takový problém.Po asi půlročním používání antivir. prg.AVS jsem se vrátil k NOD32.
Nainstaloval jsem zkušební verzi,vše proběhlo normálně,ale při zpuštění Control Center mi vyběhne tohle:
Zkoušel jsem novou instalaci,ale je to stále stejné.Poradí mi někdo co s tím? děkuji
problém s NOD32
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
pe.ko píše:Jako administrátor jsem přihlášený stále.
Nod je čerstvě stažený.
to ano,ale licence už ti fungovat nebude,pokud už so ho jednou měl nainstalovaný,to bys pak mohl po skončení 30ti denní licence produkt odinstalovat a znovu nainstalovat a měl bys ho vlastně zadarmo,takto to právě nejde.

► Zobrazit spoiler
Už to hledat nebudu , ale asi před měsícem vyšel článek s g.ředitelem společnosti ESET (Nod32 je jejich program) a na otázku jestli plánují nějaké akce pro studenty či jakési verze Home (podobně jako AVAST) to to popřel , ale zmínil , že společnost ESET nehodlá podnikat žádné kroky zamezující opakované instalaci Trial verze Nod32 .
Jedu takto už cca dva roky.Odinstalovat z adresáře C:Program Files smazat soubor (složku) ESET a pak rychlo kontrola CCleanerem .Před tím si samozřejmě stáhnout z netu aktuální verzi Nod32 .
Ale no tak .Tak horké to v tomto případě nebude.Netvrdím , že warez je ok , ale nic se nemá přehánět.
Jedu takto už cca dva roky.Odinstalovat z adresáře C:Program Files smazat soubor (složku) ESET a pak rychlo kontrola CCleanerem .Před tím si samozřejmě stáhnout z netu aktuální verzi Nod32 .
paul27 píše:Že by si ESET konečně uvědomil to, že jejich produkt NOD32 používá většina nelegálně...??
Pokud si ho nechcete koupit, tak bych být vámi nainstaloval něco zdarma.
Ale no tak .Tak horké to v tomto případě nebude.Netvrdím , že warez je ok , ale nic se nemá přehánět.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”