Ako stiahnúť WineHQ a nasledne ho nainštalovať Vyřešeno
- xMontyx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ako stiahnúť WineHQ a nasledne ho nainštalovať Vyřešeno
Zdravím, mám dosť závažný problém s Ubuntu. Potreboval by som stiahnúť a nainštalovať WineHQ. Lenže, mám mobilný internet cez USB modem a to znamená, že potrebujem nainštalovať program, aby mi vôbec internet fungoval. No a program nemá podporu pre Linux iba pre Windows a keď kliknem na .exe inštaláciu tak vypíše chybu. A na internet sa nemám ako dostať aby som si stiahol do Ubuntu WineHQ. Ako ho mám stiahnúť z Windowsu ? z officiálnej stránky http://www.winehq.org/download/ubuntu som si vybral verziu ale je to nejaká inštalácia na Ubuntu a na Windows sa mi to neprebere otvorí sa link apt://wine1.6 ale ja by som ho potreboval stiahnúť do Windowsu a odtiaľ dať na USB a potom nejako nainštalovať do Ubuntu. Šlo by to nejako ? Predom ďakujem za každé rady.
Re: Ako stiahnúť WineHQ a nasledne ho nainštalovať
Aby modem fungoval neni potreba program, ale ovladac (ten program ve skutecnosti neni potreba ani pod Windows).
Co to je presne za modem?
Ten modem urcite nezprovoznis tak, ze spustis pod Wine jeho obsluzny program. Ten modem je nutne zprovoznit primo pod Ubuntu.
Co to je presne za modem?
Ten modem urcite nezprovoznis tak, ze spustis pod Wine jeho obsluzny program. Ten modem je nutne zprovoznit primo pod Ubuntu.
- xMontyx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ovládač ? ja tam strčím ten modem a otvorí sa mi ako USB a tam je naň inštalačka exe ale píše chybu u Ubuntu. Inak je to tento Huawei E3131 o Telekomu http://www.telekom.sk/osobne/chytry-balik/magio-internet/mobilne-zariadenia/huawei/e3131
Nic nemusis instalovat, Huawei E3131 by mel byt podporovan primo Linuxem (Ubuntu od 12ky nahoru).
Kdyz das v nastaveni site vytvorit nove pripojeni, tak by tam mel ten modem jit vybrat.
Kdyz das v nastaveni site vytvorit nove pripojeni, tak by tam mel ten modem jit vybrat.
- xMontyx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ok už som to vyriešil. Už mi to fičí. Ale mám problém s inštaláciou WineHQ. Vyberem si ho z Ubuntu Software Center, chce to po mne aby som zadal heslo, to zadám a začne sa stahovanie po chvíli ale naskočí chyba:
This error could be caused by required additional software packages which are missing or not installable. Furthermore there could be a conflict between software packages which are not allowed to be installed at the same time.
Ako to spojazdním ? musím si najskôr nainštalovať nejaký pack? díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Kvě 2014 21:58) ---
Vyriešené, už som si to nainštaloval cez terminál.
This error could be caused by required additional software packages which are missing or not installable. Furthermore there could be a conflict between software packages which are not allowed to be installed at the same time.
Ako to spojazdním ? musím si najskôr nainštalovať nejaký pack? díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Kvě 2014 21:58) ---
Vyriešené, už som si to nainštaloval cez terminál.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3231
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2882
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3860
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2493