NERO 8 Co vy na to?
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přešel jsem letos od 6 na verzi 7.10.1 a jsem maximálně spokojen (jiné verze 7 mi dělali na kompu kravinky)
a ve Vistě šlape dobře - tedy nero 7 max. spokojenost
a ve Vistě šlape dobře - tedy nero 7 max. spokojenost

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě má drtivá většina všech uživatelů program Nero pouze na vypalování,a pro ty je nejlepší Nero 6!(jako pro já
). A ten zbytek,co si s tim chce pohrát, pomazlit, předělat a já nevim co eště,pro ty je možná nejlepší Nero 7.. A Nero 8? Je otázka,až se trochu rozšíří,teď je to nováček,během půl roku začne pomalu vstupovat do spousty kompů...

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
kdysi jsem měl Nero6 OEM. Pak jsem přešel na 7ku, začala mě zlobit při převodu formátů , takže převádím v utilitkách konkrétně k tomu vytvořených a peču v Ashampoo Burning Studiu.
Takže jenom souhlasím a svým bezvýznamným hlasem se připojuji k názoru ostatních: Nero je zbytečně nafouklé monstrum, z kterého bych využil tak 10% a u mne již nikdy víc !
Takže jenom souhlasím a svým bezvýznamným hlasem se připojuji k názoru ostatních: Nero je zbytečně nafouklé monstrum, z kterého bych využil tak 10% a u mne již nikdy víc !
Můj první stroj: Atari 800XL
- KING.FOX23
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jaké Nero...
Mno já jsem měl nero 7 ultra edition pak jsem musel formáovat disk a scháněl nero-ted mám nero 8 a je nic moc,zbytečně moc funkcí,které většina uživatelů nevyužije,jen mě zaujala podpora blue ray disků tak kdyby si měl blue ray vypalovačku:-D tak snad...Jinak doporuřuju 7 a starší.
!!!!VYSTUP Z DAVU,ZDREDUJ HLAVU!!!!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Měl jsem Nero 6.6.1.4 a nyní mám mám 7.0.9.6 a jsem spokojenej. 8 u kamaráda mi nic neříká a kdo má vistu tak to má ještě horší.Vista má vlastní vypalovací program, prej to blbne.
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaké Nero...
KING.FOX23 píše:Mno já jsem měl nero 7 ultra edition pak jsem musel formáovat disk a scháněl nero-ted mám nero 8 a je nic moc,zbytečně moc funkcí,které většina uživatelů nevyužije,jen mě zaujala podpora blue ray disků tak kdyby si měl blue ray vypalovačku:-D tak snad...Jinak doporuřuju 7 a starší.
Mám Ashampoo Burning Studio 2007 verze 6,20 full verze ( z nějakého časopisu - asi Chip ?) a taky prý funguje s blue-ray. Alespoň to tam všude uvádějí. Jsem s tím 100% spokojenej, jak velikostí instaklace, tak spolehlivostí i ovládáním....
Můj první stroj: Atari 800XL
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”