výběr Redukce (Zmatek)
výběr Redukce (Zmatek)
Zdravím, potřeboval bych pomoc s koupí redukce. Mám grafickou kartu která má DVI-D. A mám jen kabel od monitoru do pc VGA. Tak prosím jestli se někdo vyzná v těch kabelech já jsem už vedle ... nějakou přijatelnou cenu . děkuju
Re: výběr Redukce (Zmatek)
Je to celkem jednoduche, takovy kabel neexistuje.
Budto grafiku ktera ma VGA vystup nebo jiny monitor ktery ma digitalni vstup.
Budto grafiku ktera ma VGA vystup nebo jiny monitor ktery ma digitalni vstup.
Né kabel. Redukce to snad je ne ? Na Grafické je VGA ale ten mi nefunguje na žádné grafice kterou tam napojím jenom na desku jde . Pak tam je ještě HDMI ale to je asi moc cenově...
Budto redukce DVI-VGA, nebo primo kabel co ma na jednom konci VGA a na druhem DVI.
Pokud ma ta grafika DVI-D vystup, nemuzes pouzit ani redukci, ani kabel. Na vystupu neni zadny analogovy signal.
Pokud ma ta grafika DVI-D vystup, nemuzes pouzit ani redukci, ani kabel. Na vystupu neni zadny analogovy signal.
Upraveno minulá zpráva ...
Normálně mě redukce DVI-VGA funguje na všech grafikách a stojí to dvacku takže to tě snad nezabije :)
Na DVI-D vystupu fungovat nemuze, protoze DVI-D nema analogovou cast - tu redukci ani nelze zapojit do konektoru (chybi otvory na piny).
V pripade ze to zapojit pujde tak to o cem tvrdime ze je DVI-D ve skutecnosti neni DVI-D ale DVI-I.
U graficke karty ktera ma soucasne i VGA bych predpokladal ze bude DVI-I, u karet ktere maji pouze digitalni vystupy uz ta analogova cast nema smysl.
V pripade ze to zapojit pujde tak to o cem tvrdime ze je DVI-D ve skutecnosti neni DVI-D ale DVI-I.
U graficke karty ktera ma soucasne i VGA bych predpokladal ze bude DVI-I, u karet ktere maji pouze digitalni vystupy uz ta analogova cast nema smysl.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 05 kvě 2014 21:50, celkem upraveno 1 x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 5122
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 12:30