problém s NOD32

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 19 říj 2007 18:38

Neviděl bych to tak tragicky.Když dodržíš záklaní postupy (restart,očistu,atp) rak to není zase tak velkej problem a i při takovémto zásahu měsíc co měsíc může být systém naprosto ok.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Reklama
preclik
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod preclik » 19 říj 2007 18:46

já myslím že to máš zakázaný v nastavení

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 19 říj 2007 18:54

alias75 píše:Neviděl bych to tak tragicky.Když dodržíš záklaní postupy (restart,očistu,atp) rak to není zase tak velkej problem a i při takovémto zásahu měsíc co měsíc může být systém naprosto ok.

Jo máš pravdu, psal jsem, že se to moc nedoporučuje. Takže někde to jede v poho, a někde ne. Třeba když jsem jednu dobu zkoušel různý FW, tak mi pochvíli začlo pc blbnout a comodo už vůbec nenabíhalo. Očista a podobný jsem dělal. Spíš by mě to nebavilo.

pe.ko
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod pe.ko » 20 říj 2007 15:29

Vidím,že se dobře bavíte.Tak to má být.Já jsem to mezi tím vyřešil.Měl jsem v systému nějaký zbytek předchozího AVS a ten zřejmě NODovi vadil.CCleaner ho ale nedokázal odstranit.Dokázal to až TeaTimer ve Spybot.A je to.Díky za rady

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”