Zdravím.
Už ani nevím jak tento problém vznikl, vím, že jsem restartoval notebook, poté se mi zobrazila tato kontrola "kontrola konzistence disku", která v podstatě jede pořád dokola (notebook se po testu vždy restartuje, kontrola se objeví znovu). Když ho zruším, hodí mě to na obrazovku 2 možnosti: 1) Spustit normálním způsobem, čímž se vrátím z5 na test. 2)upravit, opravit systém (doporučeno). Přečetl jsem si o tom něco na internetu, v podstatě mi žádný test nepomohl, zkoušel jsem i psát do zdrojového kódu (chkntfs /x c:, pak také fsutil dirty query c: (reakce fsudil není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo souboru.).
Až už se mi podaří překonat buď test kontroly konzistence disku a nebo výběr možnosti pokračování, zobrazí se mi v podstatě černá obrazovka namísto přihlašovacích údajů na účet. Opravdu netuším co by s tím mohlo být, mohli by jste mi poradit? Mám nový notebook, cca 1,5 měsíce, je to na reklamaci?
Díky za odpověď.
kontrola konzistence disku
-
- Pohlaví:
Re: kontrola konzistence disku
Podle mne to na reklamaci je. Ještě bych zkusil obnovu do továrního nastavení, ale ta se asi nepovede.
Zkusil jsem...test kontroly konzistence nejspíše zmizel, ale pořád se nemohu dostat do windowsu. Stále mi to vyhazuje ty 2 možnosti (spustit normálním způsobem nebo upravit). Takže zvolím reklamaci.
Měl bych ještě dotaz, jak dlouho taková reklamace může trvat?
Měl bych ještě dotaz, jak dlouho taková reklamace může trvat?
ano, ještě zkouším boostování z instalačního CD
-
- Pohlaví:
Jakým způsobem si dělal to obnovení a co je to za notebook?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 5243
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3638
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
- 3
- 2113
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3351
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 16
- 5310
-
od Minapark