čím stahovat RapidShare.com

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

čím stahovat RapidShare.com

Příspěvekod Jan Pašek » 22 říj 2007 23:15

US downloader přestal být aktualizován a bohužel už mi nefunguje.

RapGet se mi připojí počká dvě minuty, problikne stahuji a znovu čeká dvě minuty mám pochybnost že zvládá free stahování potvrdíte nebo vyvrátíte mi to někdo?

Další program který jsem našel je OrbitDownloader umí free stahování? Jakou s tímto programem máte zkušenost?
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 27 pro 2007 12:02, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 23 říj 2007 06:43

Honzo nejsem si jistý , ale někde jsem viděl návod na RapGet a bylo tam popisování o doinstalování nějakých .dll .Tedy knihoven a byl u toho i odkaz na stažení.Skara kouknu po tom ,ale nic neslibuji.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 23 říj 2007 07:58

SSL knihony mám nainstalováno.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mike54
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike54 » 01 pro 2007 19:41

http://www.megarapid.eu/?partner=12624 super za jednu SMS až nekolik GB zdarma a stazeni hned!!
pockate az vam poslou mail s linkama a muzete stahovat neomezene.

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Universal Share Downloader 1.3.4.8

Příspěvekod maiki » 16 pro 2007 02:50

Nejsem si jist, jak tady píše uživatel Pašek, že přestal tento program fungovat. To jste myslel onu věc, která mě zlobí, že ten program vyhazuje onu "captcha", ten obrázek s kódem, co se musí ručně zadat?

No to tedy znamená, že se vydá aktualizace ne? Protože na serverech filefactory nebo zshare to rozpoznává OCR samo a samo si to stahuje...

Jak to tedy je s USD a Rapidshare?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 pro 2007 17:13

Původní distributor programu přestal vyrábět aktualizace
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=85984#85984

Program v nižší verzi zprovozněný pro rapidshare.com sem našel na německém fóru ale pak už sem to nedokázal rozchodit když rapid změnil styl písma pro vkládání kódu.

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

nově

Příspěvekod maiki » 17 pro 2007 12:31

Během včerejška se začal USD jinak chovat při připojování na RapidShare.COM. Píše to zmatky v azbuce (ruštinu jsem nedělal od roku 1990 a ani ji nemám nainstalovanou), ale evidentně autoři přidali nějakou aktualizaci která se snaží naučit se rozpoznávat kódy. Snaži se to totiž již do okénka s kódem vyplnit co se dá, daří se tomu většinou jen písmena, no a uživatel dopíše zbytek a odešle zřejmě autorům zpět... snad to bude co nevidět automaticky opět rozpoznávat. Jen důkaz, že tento program žije nadále.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 17 pro 2007 12:37

Adresa na stažení?

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

1348

Příspěvekod maiki » 17 pro 2007 18:04

stahoval jsem si verzi 1.3.4.8, kde, to již nevím

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 17 pro 2007 19:46

Podívej se SEM. Já ten program používám a jsem spokojenej. A platí se jen 99 kč na rok pro sdílený účet,ale jsou tam i jiné tarify.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

zajímavé

Příspěvekod maiki » 17 pro 2007 21:59

Děkuji za odkaz. Jak často vypadává spojení na ten sdílený účet? Já bych rád využíval Rapidshare.COM jen v noci.

update: Předplatil jsem si samostatný účet na 30 GB/měsíc a už 15 minut mám hlášení "Všechny účty jsou bohužel vyčerpány!", hlavně že se tam jistý admin honosí s tím, že cituji: "Občas se stává, že se z nějakého nám neznámého důvodu zasekne skript, který prochází stavy účtů, ale stačí jen chvíli vyčkat maximálně 5 minut a vše se samo srovná..." :evil:

5 piv... jaké by byly

update 2: asi v 0:15 se to konečně dalo do pohybu... ale proč taková prodleva...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2007 08:24

Stahování pomocí programu rapidspool a přidružené diskusní fórum http://www.rapidspool.cz/forum/index.ph ... 614d6f7d90
Mám zaplacený samostatný účet s limitem 150GB a testuji v následujících řádcích se pokusím shrnout to co jsem zatím vypozoroval.
Program Rapid Spool má stále ještě mouchy a je na něm vidět že je ve verzi 1.X
Předně pokud dám ke stahování více titulů po dotažení partu nestahuje vždy další part stejného titulu ale libovolně skáče po lincích které má k dispozici. Pokud chci tuto chybu napravit dám pozastavit stahování přesunu kurzor na pozici linku titulu který chci dotáhnout a dám spustit stahování občas se kousne a hodí hlášku o vyčerpání účtů.
Pokud přidáte link a přesunete jej při spuštěném stahování na první pozici začne automaticky stahovat právě přidaný link aniž by dokončil rozstahovaný part.
V době kolem půlnoci kdy dochází k nulování účtů na rapidu píše hlášku "Z technických důvodů nelze stahovat vypněte chybová hlášení a vyčkejte jak to bude možné stahování se spustí" Průser je že včera už to bylo kolem 23:00. Kdy toto období končí jsem zatím nevypozoroval (tedy kdy se stahování opět spustí)
Pokud v seznamu linků nejsou žádné nedostahované a program při přeskakování dospěje k poslednímu řádku stahování se zastaví. (nezajímá ho že nad kurzorem jsou ještě platné linky)
Občas se mi stalo že program nenačetl velikost stahovaného souboru stahoval ale soubor v požadovaném umístění nebyl připokusu zahájit stahování stejného souboru znovu hláška "Soubor je již stažen"
Program moc nepočítá s uživateli kteří jsou na sítích se sdílenou rychlostí pokud vypadne spojení má nastavenu příliš krátkou dobu po kterou čeká na jeho obnovení. Důsledkem toho vznikají nedostahované soubory. Program automaticky přechází na další platný link.
Občas se i u samostatmého účtu stane že vyběhme hláška o vyčerpaných účtech na rapidu a stahování se zastaví přezto že jste ještě zdaleka nevyčerpali zaplacený limit RapidSpool.
Co bych chtěl u programu pochválit je vyhledávání v RS i když tam má také ještě chybičku postrádám tlačítko zpět bo každé nové hledání musím začínat z horní lišty programu. naopak výborné je tlačítko vložit vyhledané linky kdy program sám vybere platné linky na rapid a vloží je na konec seznamu stahování.
Pochválit by se také dalo přidružené fórum kde naleznete nejrůznější linky a odkazy na jednom místěodpadá únavné surfování a hledání.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”