US downloader přestal být aktualizován a bohužel už mi nefunguje.
RapGet se mi připojí počká dvě minuty, problikne stahuji a znovu čeká dvě minuty mám pochybnost že zvládá free stahování potvrdíte nebo vyvrátíte mi to někdo?
Další program který jsem našel je OrbitDownloader umí free stahování? Jakou s tímto programem máte zkušenost?
čím stahovat RapidShare.com
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
čím stahovat RapidShare.com
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 27 pro 2007 12:02, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Honzo nejsem si jistý , ale někde jsem viděl návod na RapGet a bylo tam popisování o doinstalování nějakých .dll .Tedy knihoven a byl u toho i odkaz na stažení.Skara kouknu po tom ,ale nic neslibuji.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
SSL knihony mám nainstalováno.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
http://www.megarapid.eu/?partner=12624 super za jednu SMS až nekolik GB zdarma a stazeni hned!!
pockate az vam poslou mail s linkama a muzete stahovat neomezene.
pockate az vam poslou mail s linkama a muzete stahovat neomezene.
Universal Share Downloader 1.3.4.8
Nejsem si jist, jak tady píše uživatel Pašek, že přestal tento program fungovat. To jste myslel onu věc, která mě zlobí, že ten program vyhazuje onu "captcha", ten obrázek s kódem, co se musí ručně zadat?
No to tedy znamená, že se vydá aktualizace ne? Protože na serverech filefactory nebo zshare to rozpoznává OCR samo a samo si to stahuje...
Jak to tedy je s USD a Rapidshare?
No to tedy znamená, že se vydá aktualizace ne? Protože na serverech filefactory nebo zshare to rozpoznává OCR samo a samo si to stahuje...
Jak to tedy je s USD a Rapidshare?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Původní distributor programu přestal vyrábět aktualizace
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=85984#85984
Program v nižší verzi zprovozněný pro rapidshare.com sem našel na německém fóru ale pak už sem to nedokázal rozchodit když rapid změnil styl písma pro vkládání kódu.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=85984#85984
Program v nižší verzi zprovozněný pro rapidshare.com sem našel na německém fóru ale pak už sem to nedokázal rozchodit když rapid změnil styl písma pro vkládání kódu.
nově
Během včerejška se začal USD jinak chovat při připojování na RapidShare.COM. Píše to zmatky v azbuce (ruštinu jsem nedělal od roku 1990 a ani ji nemám nainstalovanou), ale evidentně autoři přidali nějakou aktualizaci která se snaží naučit se rozpoznávat kódy. Snaži se to totiž již do okénka s kódem vyplnit co se dá, daří se tomu většinou jen písmena, no a uživatel dopíše zbytek a odešle zřejmě autorům zpět... snad to bude co nevidět automaticky opět rozpoznávat. Jen důkaz, že tento program žije nadále.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Adresa na stažení?
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej se SEM. Já ten program používám a jsem spokojenej. A platí se jen 99 kč na rok pro sdílený účet,ale jsou tam i jiné tarify.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
zajímavé
Děkuji za odkaz. Jak často vypadává spojení na ten sdílený účet? Já bych rád využíval Rapidshare.COM jen v noci.
update: Předplatil jsem si samostatný účet na 30 GB/měsíc a už 15 minut mám hlášení "Všechny účty jsou bohužel vyčerpány!", hlavně že se tam jistý admin honosí s tím, že cituji: "Občas se stává, že se z nějakého nám neznámého důvodu zasekne skript, který prochází stavy účtů, ale stačí jen chvíli vyčkat maximálně 5 minut a vše se samo srovná..."
5 piv... jaké by byly
update 2: asi v 0:15 se to konečně dalo do pohybu... ale proč taková prodleva...
update: Předplatil jsem si samostatný účet na 30 GB/měsíc a už 15 minut mám hlášení "Všechny účty jsou bohužel vyčerpány!", hlavně že se tam jistý admin honosí s tím, že cituji: "Občas se stává, že se z nějakého nám neznámého důvodu zasekne skript, který prochází stavy účtů, ale stačí jen chvíli vyčkat maximálně 5 minut a vše se samo srovná..."

5 piv... jaké by byly
update 2: asi v 0:15 se to konečně dalo do pohybu... ale proč taková prodleva...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stahování pomocí programu rapidspool a přidružené diskusní fórum http://www.rapidspool.cz/forum/index.ph ... 614d6f7d90
Mám zaplacený samostatný účet s limitem 150GB a testuji v následujících řádcích se pokusím shrnout to co jsem zatím vypozoroval.
Program Rapid Spool má stále ještě mouchy a je na něm vidět že je ve verzi 1.X
Předně pokud dám ke stahování více titulů po dotažení partu nestahuje vždy další part stejného titulu ale libovolně skáče po lincích které má k dispozici. Pokud chci tuto chybu napravit dám pozastavit stahování přesunu kurzor na pozici linku titulu který chci dotáhnout a dám spustit stahování občas se kousne a hodí hlášku o vyčerpání účtů.
Pokud přidáte link a přesunete jej při spuštěném stahování na první pozici začne automaticky stahovat právě přidaný link aniž by dokončil rozstahovaný part.
V době kolem půlnoci kdy dochází k nulování účtů na rapidu píše hlášku "Z technických důvodů nelze stahovat vypněte chybová hlášení a vyčkejte jak to bude možné stahování se spustí" Průser je že včera už to bylo kolem 23:00. Kdy toto období končí jsem zatím nevypozoroval (tedy kdy se stahování opět spustí)
Pokud v seznamu linků nejsou žádné nedostahované a program při přeskakování dospěje k poslednímu řádku stahování se zastaví. (nezajímá ho že nad kurzorem jsou ještě platné linky)
Občas se mi stalo že program nenačetl velikost stahovaného souboru stahoval ale soubor v požadovaném umístění nebyl připokusu zahájit stahování stejného souboru znovu hláška "Soubor je již stažen"
Program moc nepočítá s uživateli kteří jsou na sítích se sdílenou rychlostí pokud vypadne spojení má nastavenu příliš krátkou dobu po kterou čeká na jeho obnovení. Důsledkem toho vznikají nedostahované soubory. Program automaticky přechází na další platný link.
Občas se i u samostatmého účtu stane že vyběhme hláška o vyčerpaných účtech na rapidu a stahování se zastaví přezto že jste ještě zdaleka nevyčerpali zaplacený limit RapidSpool.
Co bych chtěl u programu pochválit je vyhledávání v RS i když tam má také ještě chybičku postrádám tlačítko zpět bo každé nové hledání musím začínat z horní lišty programu. naopak výborné je tlačítko vložit vyhledané linky kdy program sám vybere platné linky na rapid a vloží je na konec seznamu stahování.
Pochválit by se také dalo přidružené fórum kde naleznete nejrůznější linky a odkazy na jednom místěodpadá únavné surfování a hledání.
Mám zaplacený samostatný účet s limitem 150GB a testuji v následujících řádcích se pokusím shrnout to co jsem zatím vypozoroval.
Program Rapid Spool má stále ještě mouchy a je na něm vidět že je ve verzi 1.X
Předně pokud dám ke stahování více titulů po dotažení partu nestahuje vždy další part stejného titulu ale libovolně skáče po lincích které má k dispozici. Pokud chci tuto chybu napravit dám pozastavit stahování přesunu kurzor na pozici linku titulu který chci dotáhnout a dám spustit stahování občas se kousne a hodí hlášku o vyčerpání účtů.
Pokud přidáte link a přesunete jej při spuštěném stahování na první pozici začne automaticky stahovat právě přidaný link aniž by dokončil rozstahovaný part.
V době kolem půlnoci kdy dochází k nulování účtů na rapidu píše hlášku "Z technických důvodů nelze stahovat vypněte chybová hlášení a vyčkejte jak to bude možné stahování se spustí" Průser je že včera už to bylo kolem 23:00. Kdy toto období končí jsem zatím nevypozoroval (tedy kdy se stahování opět spustí)
Pokud v seznamu linků nejsou žádné nedostahované a program při přeskakování dospěje k poslednímu řádku stahování se zastaví. (nezajímá ho že nad kurzorem jsou ještě platné linky)
Občas se mi stalo že program nenačetl velikost stahovaného souboru stahoval ale soubor v požadovaném umístění nebyl připokusu zahájit stahování stejného souboru znovu hláška "Soubor je již stažen"
Program moc nepočítá s uživateli kteří jsou na sítích se sdílenou rychlostí pokud vypadne spojení má nastavenu příliš krátkou dobu po kterou čeká na jeho obnovení. Důsledkem toho vznikají nedostahované soubory. Program automaticky přechází na další platný link.
Občas se i u samostatmého účtu stane že vyběhme hláška o vyčerpaných účtech na rapidu a stahování se zastaví přezto že jste ještě zdaleka nevyčerpali zaplacený limit RapidSpool.
Co bych chtěl u programu pochválit je vyhledávání v RS i když tam má také ještě chybičku postrádám tlačítko zpět bo každé nové hledání musím začínat z horní lišty programu. naopak výborné je tlačítko vložit vyhledané linky kdy program sám vybere platné linky na rapid a vloží je na konec seznamu stahování.
Pochválit by se také dalo přidružené fórum kde naleznete nejrůznější linky a odkazy na jednom místěodpadá únavné surfování a hledání.