Sekání her
Sekání her
Dobrý den. Zdá se mi že se mě hry sekají trochu víc než by měli:-D mam nově přeinstalovaný windows a všechny ovladače. At už dám u hry jakékoliv rozlišení tak se seká stejně což mě přijde divné. Mám 2.6Gh celeron, 1.5Gb ram ddr2 grafiku Ati radeon HD2600 256Mhz. nemohlo by to být tak že to zbržduje procesor až do takové míry že rozlišení nemmá vliv? rozlišení pokud vim totiž záleží hlavně na grafice která to s přehledem zvládá.
Pokúsim sa ti trošku poradiť:stiahni a nainštaluj najnovší DirectX 9.0c:http://download.dobryweblog.cz/6/directx-9-0c-download/.Dolu v paneli pri hodinách máš ikonu ATI.Klikni na ňu,zobrazí sa ti panel ATI.Niekde v Settingu,Nastaveniach pohľadaj Aktualizovať alebo Update.A klikni,Malo by ťa to spojiť zo serverom Ati,a ponúknuť najnovší ovládač pre grafickú kartu.Prípadne:http://ati.amd.com/support/driver.html.Stiahni.Reštartni Windows,Ťukaj F8,zvol núdzový režim,alebo Safe mode.Odinštaluj grafickú kartu,reštartni,znovu F8,núdzový režim,nainštaluj najnovší ovládač čo si stiahol,reštart.Potom-štart,programi,prislušenstvo,systémové nástroje,defragmentácia-defragmentuj disk.potom vyčisti PC CCleanerom(windows,aplikácie,registre-hlavne nezafajkuj žiadne prázdne okničká).Mal som podobné problémi,občas to cuklo,alebo sa mi bili graf.ovládače s joisticom,kormánom a pod.prípadne sa mi reštartlo PC.Posťahuj si ak máš tiež najnovšie ovládače do joisticu,gamepadu a pod.a nainštaluj.Teraz hrám bez problémov.V percentách mi to beží asi tak o 30% lepšie.Skús možno ti to pomože.Samozrejme to nemusí byť len otázka software.Treba skontrolovať-víry,teplotu a pod.Stojí to za pokus...........vela zdaru 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
JJ,Celeron má hodně malou a pomalou vyrovnávací paměť (L2cache),z čehož plyne ,že načítání větší sumy instrukcí může způsobovat cukání ve hrách i když máš dostatek operační paměti.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
proste i kdybys mel nej. grafarnu na svete a mega velky ramky a pomalej procesor tak je ti vsechno to mega dobry v podstate na nic
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3100
-
od Mety