minecraft nejde
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: minecraft nejde
no ja nevim co mam za pocitac ale melo by to fungovat a originalny mam puceny od brachy a ja nevim co to je ovladac gk
čo tak viac info píše aj niečo? lebo aj ja viem povedať "Minecraft nejde" ale z toho prd vieme.
Tomuhle člověku je tak 7-8, z toho nic nevytlučeš za informace, já to zkusim starym selskym MC rozumem...
Zkus reinstall, nebo jen to stáhni znovu, pokud to nepůjde, tak tam dej starší verzi, A pokud je to bratrovo, proč ti neporadí on?
Zkus reinstall, nebo jen to stáhni znovu, pokud to nepůjde, tak tam dej starší verzi, A pokud je to bratrovo, proč ti neporadí on?
Než se zeptáš, použij Google
- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mám v podpisu odkaz na 'Základní diagnostiku PC', tak mi najdi program HWInfo, stahni ho z tama, nainstaluj, spusť, to co ti to ukáže vyfoť tlačítkem Print Screen (PrtnScrn, nebo PrtScr) a vlož SEM 

Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
JaMMeX píše:Tomuhle člověku je tak 7-8, z toho nic nevytlučeš za informace, já to zkusim starym selskym MC rozumem...
podľa mňa sa možno vyhovára aj na to lebo asi vie že ak by sme zistili že má warez by sme mu nepomohli.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Uživatel Askagangsta vrací úder?
Jestli ne, tak nám řekni, jaký máš operační systém a grafickou kartu ("ati" opravdu nestačí). Co ti píše v "Name" GPU-Z? http://www.techpowerup.com/downloads/23 ... t?server=4
Jestli ne, tak nám řekni, jaký máš operační systém a grafickou kartu ("ati" opravdu nestačí). Co ti píše v "Name" GPU-Z? http://www.techpowerup.com/downloads/23 ... t?server=4