Spin Tires - offroadový nářez!! Znáte? Hrajete?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Spin Tires - offroadový nářez!! Znáte? Hrajete?

Příspěvekod Rewqa » 22 kvě 2014 13:14

Včera sem tak brouzdal po netu a narazil sem naprosto náhodou na hru SPINTIRES: Off-road Truck Simulator. Kouknul sem na Youtube na gameplay videa a hra mě naprosto uchvátila. Hru vyvíjí mnou zcela neznámé studio "Oovee Game Studios" a měla by vyjít u nás v ČR 13. června 2014 (stejně jako všude jinde). Distributor je Comgad. Hra by měla být i na Steamu, protože už teď je na Steam Greenlight.

Obrázek

SPINTIRES je pokročilá simulace off-roadového transportu. Hráči budou mít příležitost usednout za volant různých sovětských vozidel, plnit mise zaměřené na dodávku rozličného zboží až na místo určení. Hra se bude odehrávat v prostředí typické ruské divočiny 80. let. Vývojáři se obzvlášť soustředili na vytvoření realistického chování nákladního vozu v terénu v různých podmínkách. zdroj: comgad.cz

Samozřejmě sem si chtěl hned hru zahrát :D Byl sem radostí bez sebe, když sem zjistil, že na stránkách výrobce je ke stažení Tech Demo. Demo je hratelné a nabízí malou ukázku toho jak hra bude asi vypadat. I přes to, že demo obsahuje "jenom" jakýsi freeroam mod, tak se můžete na mapě královsky vyblbnout a ničím jiným vás demo neomezuje.
Grafika je naprosto úžasná a engine nabízí opravdu skvělé efekty jako lítající bahno, odstřikující voda a deformující se zem. To je jedna z věcí, která se mi na hře opravdu líbí, když někde jedete, je to za vámi skutečně vidět a průjezdy vodou jsou také velice efektní. Naproti tomu neni hra nijak zvlášť náročná na hardware (asi díky dobré optimalizaci). Doufám, že to není jenom záležitost dema a plná hra si zachová stejnou náročnost na hardware. Ve hře se střídá den a noc. Čas můžete zrychlit nebo úplně zastavit jak se vám zlíbí.
Docela sem se divil, že se dá do hry stáhnout stovky tahačů, traktorů, offroadů, náklaďáků a já nevim čeho všeho ještě,když hra ještě ani nevyšla. Takže se po mapě můžete prohánět třeba Tatrou 813 Kolos nebo snad všemi možnými ruskými tahači a náklaďáky. Nedokážu si představit co všechno do toho fanoušsci udělaj, když hra ještě ani nevyšla a jenom na to tech demo vyšlo stovky modů.
Já s klidem řeknu, že je to nejlepší offroadová hra jakou sem kdy hrál. Už jenom to demo je natolik skvělé, že nevim co budu dělat až vyjde plná, která bude stát příjemných 499,- Kč.

Kdo má rád offroadové hry, tato hra je pro něj povinnost!!!

Odkaz na stránky vývojářů:
http://spintires.com/#!/home
Zde také najdete tech demo, ke stažení. Doporučuju stáhnout tu "DEV" verzi z odkazů co jsou dole, protože jinak vám tam nepůjdou vkládat stažená auta.

Předobjednávka:
http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/zavo ... simulator/

Pár stránek, kde se dají stáhnout auta, mapy atd.
http://spintires-mods.com/
http://zagruzka-mods.com/spin-tires-201 ... -vehicles/
http://www.worldofmods.com/spin-tires/cars/

Na závěr mnou vytvořená malá ukázka z Dema s Tatrou 148.

PS: Pokud by někdo nevěděl jak třeba vkládat stažená auta nebo měl problémy s ovládáním, napište sem, rád vám poradím.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
armink
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Spin Tires - offroadový nářez!! Znáte? Hrajete?

Příspěvekod armink » 22 kvě 2014 13:44

Já osobně znám a hrál jsem už jednu z prvních verzí. Je to už víc než rok se mi zdá ale přesně nevím, nerad bych kecal. Je na to spousta modů nicméně nevím, jen tak jezdit, zapadávat a pak se znova vyhrabávat je sranda první hodinku, max dvě. Pak v té hře není vůbec co dělat. Nehledě na to že mi neskutečně nevyhovovala kamera (nevím jak je to teď, snad se něco změnilo :-) )

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 22 kvě 2014 14:08

Kamera je občas krkolomná, ale dá se zvyknout. Každopádně v plné hře to nebude jenom o zapadávání, půjdou plnit mise se svážením dřeva atd. a taky prý bude multiplayer. Tohleto je jenom Tech demo, proto tam nejde dělat nic jinýho, ale já už si tam blbnu od rána a včera sem u toho skejsnul do dvou do rána :D

Další video :D Tentokrát "Vejtřaska". Po průjezdu Krazem tam zbyly koleje, takže to nebylo jednoduchý :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

FoGgyCz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod FoGgyCz » 22 kvě 2014 14:36

Jojo hraju.
Akorát by to chtělo dát lepší pohledy.
Ale jak říkáš, jestli tam budou mise, kde třeba budeš svážet to zmiňované Dřevo + MP tak by to nemuselo být k zahození.
Realistika hry je docela na dobré úrovni.
Ještě mě zaujalo BeamNG

Btw. Euro Truck Simulator 2 bude pecka až bude v plné fázi. Teď to není špatné.. Ale nejsou tam moc dobrý řidiči
Ale když tam jdeš k večeru, tak si v celku zahraješ, hrál jsem to kolem 23.hodiny s kámošem na TSku a jelo se nádherně. Potkali jsme pár kamionu a Chill :D ( Ale to už odbočuji ) ;)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 22 kvě 2014 14:46

Pohledy prej budou, ale pohled z kabiny prej neplánujou. Na to BeamNG sem taky koukal, to zas bude dobrý na bouračky, trochu mi to připomíná Rigs of Rods.
MP u ETS2 mě teda moc neoslovil, akorát mi to doje*alo single :D Zkoušel sem to, teda napoprvé asi byly plný servery nebo co, ale nešlo se mi vůbec připojit. Za pár dní už to teda jelo, ale kromě toho pocitu, že ostatní kamiony neřídí počítač, ale někdo jinej, to bylo asi tak všechno.
Pravidla PC-Help

FoGgyCz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod FoGgyCz » 22 kvě 2014 14:59

:D S kámošema se to hraje dobře, když jede víc lidí.. tak je to Super.

armink
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod armink » 22 kvě 2014 17:42

Já osobně jsem multiplayer u ETS 2 ještě nezakoušel páč mám obavu abych si nedokurvil steam tudíž raději počkám na nějakou finální, nebo alespoň finálnější verzi :) Nicméně taky si myslím že pokud to hraješ s nějakým kamarádem, nemusí to být vůbec špatný.

Na BeamNG jsem se taky díval a jsem na to docela zvědavý, pokud to teda nějak nedokurví. :)

Že nebude pohled z kokpitu u Spin Tires je pro mě nová informace která mě teda dost zklamala, no nedá se. :))

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 22 kvě 2014 23:11

Psali, že ten pohled z kabiny možná bude v nějakých dalších updatech. Je to ve FAQ na jejich stránkách.
Pravidla PC-Help

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 23 kvě 2014 00:29

až to bude na steamu, tak na to vletím :D :D
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 23 kvě 2014 09:06

http://buy.spintires.com/ Tady píšou "Steam key included in every game copy"
Pravidla PC-Help

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 23 kvě 2014 11:09

teďka to bylo greenlighnuté.. ještě si počkám
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

drupi32
nováček
Stav:

Příspěvekod drupi32 » 21 dub 2015 08:53

Poradte mi nekdo ako doplnit auta do spintires alebo vymenit , doplnit mapu, doplnit viac aut.

Zpět na “Hry”