Zdravím, nedávno jsem se tu radil ohledně notebooku (viz. nadpis). Mám ho doma a při spuštění filmu se "začal kostičkovat" obraz různými barvami, dnes jsem dostal notebook do ruky, spustil HWInfo, že zkusím benchmark a zůstal sem zírat na teploty. Bez zátěže, má deska 70°C, procesor kolísá mezi 64-71°C, disk 41°C a grafika 45°C. A to vše při zaplém "Cooling boostu" (tlačítko na zvýšení otáček ventilátoru). Když to vypnu, tak má procesor i deska 78°C. Připomínám, že bez zátěže. Notebook je postavený na stole, ventilátoru ve vyfukování nic nebrání...
Reklamace nebo to mám brát jako normální??
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Kvě 2014 14:28) ---
Až se doinstaluje 3DMark, tak ho zkusím.
MSI GP70 Leopard - vysoká teplota
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
MSI GP70 Leopard - vysoká teplota
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: MSI GP70 Leopard - vysoká teplota
Zalezi na tobe, pokud notebook throtluje (nebo-li sam si snizuje vykon) tak to na reklamaci je, pokud ne tak ho nech ať se třeba usmaží, reklamuj to pak.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je právě s tím "kostičkováním" a na ntb potřebuji hodně důležitá pracovní data, takže bych ho zas nerad nechal usmažit, abych to z toho už nedostal.
Sestava v profilu.
Tak reklamace, kostickovani urcite na reklamaci je.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jooo, já vim proč každýmu radim, že MSI nebrat. Problémy s chlazením je jejich druhý jméno.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Sakra :-/ .
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3852
-
od Magda123
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 11:02
-
- 9
- 3850
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1894
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”