Takže abych začal.
Když sem byl malý, a udělal jsem jaký koliv malý bordel, matka hned vyletěla.
Ale však to je normální, ale co takhle když jdete spát, máma za váma přiběhne s nožem a chce vás zabít?
Toto je normální? No jo, ale toto není vše, Matce furt hrabe. Minule z nervů na mně hodila mobil,
Když ji nešel ntb tak ho rozšlapala, Toto je vážně na psychiatrii.
Ale teď pryč od dávných dob. Vraťme se k DNEŠKU.
Už od Soboty marodím, včera mi sama matka řekla ať zůstanu doma, protože jsem (krchlal,bolela mně hlava, no znáte to.)
dnes přišla matka s její "kamarádkou".
No a tak šli na kafe atd.. Tak v poho.
Pak když jsem hledal ve skříni "Imbusy" abych si odmontoval poličku.
Tak máma na mně začala hned že nejsem nemocnej atd.. Prostě že to jen hraju.
tak sem se sní chvilku hádal,pak sem se sebral a šel pryč.
No a pak přišla že chce odemně "MŮJ!!" mobil na fotku, sem ji řekl že ne že má svůj a ať si to udělá, jelikož sem nato neměl nervy.
no a ona hned začala že pudu zejtra do školy! že to jen hraju, tak sem ji řekl že zejtra pojedu s tátou k doktorovy ať mi napíše "Omluvenku"
Co myslíte že udělala? Šla mu hned zavolat, že semnou nikam nepojede. Že pudu do školy atd.., Táta nato přistoupil. (Divím se, většinou je na mé straně)
On sám, je sní věčně věku pohádanej, Ona ho i před mýma očima "Virtuálně" podváděla. Bál sem se mu to říct, nechtěl sem ho ranit :/.
No ale zpět. Tak sem mámě když ještě volala s tátou řekl že si tam zajdu sám, ať mi napíše on omluvný dopis. A ona mi odpověděla, Drž hubu!
No a pak když nasraná odcházela k té její kámošce co tu sní byla. Mi řekla že by mně nejradši zabila, že až příde tak mě zbije. Atd..
Jo a ještě, Když mi bylo 12-13 let. Máma věčně věku mi vyhrožovala (Smrtí, Děcákem, A už mě i vyhodila z domu) Stává se mi to i teď!
Prosím poraďte mi co mám dělat? Co třeba (Zákaz přiblížení,Vyhrožování újmou na zdraví..) nebo tak něco? Budu moc rád za každou radu.
Vyhrožování?! Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyhrožování?! Vyřešeno
Tady je jediná rada: když nevíš, jak z této situace ven, zavolej na Linku bezpečí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”