Hry pre integrovanú grafickú kartu
Hry pre integrovanú grafickú kartu
Dobrý deň mám počítač Lenovo Think Centre M58, ktorý má integorvanú grafickú kartu,a chcel by som nejaké hry.Poradťe mi aké, aj keď trochu bude sekať tak to nevadí. Parametre: Intel Core 2 Duo 2,66 GHz,4 GB RAM.Prosím poraďte lebo už mám amnesiu a už neviem akú dalšiu hru,nejakú lepšiu. 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hry pre integrovanú grafickú kartu
GTA San Andreas
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
a niečo iné ? tiež okrem mafie 1
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Těch her je milion a každej sem napíše jinou a půlka se ti z nich nebude líbit. Použij Google a budeš mít výsledky hned.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
a čo mám dať do googlu ? ja chcem vedieť že ktorá hra mi pôjde,lebo mám integrovanú grafiku
Bože, nedá se to řešit v jednom? Už tu máš snad 4 témata!
S integrovanou grafikou si nic nezahraješ, jen zmíněné GTA: SA a Mafii. Neměl jsi kupovat takový počítač.
PS: Kolik stál?
S integrovanou grafikou si nic nezahraješ, jen zmíněné GTA: SA a Mafii. Neměl jsi kupovat takový počítač.
PS: Kolik stál?
190 eur- 5 ročný
No to je odhadem nějakých 5000 Kč. Nový si nekoupíš, to tedy ne, ale tak pro příklad: http://pocitace.hyperinzerce.cz/pc-sest ... 4NIc_k0G1M
Je to komplet PC i s monitorem a docela dobrou grafickou kartou, která by Ti stačila. Ale hold se musíš zeptat, když nevíš co PC má nebo tomu nerozumíš.
Teď buď šetři nebo nechtěj kartu do 20euro, kterou Ti PC stejnak nevyužije celou.
Je to komplet PC i s monitorem a docela dobrou grafickou kartou, která by Ti stačila. Ale hold se musíš zeptat, když nevíš co PC má nebo tomu nerozumíš.
Teď buď šetři nebo nechtěj kartu do 20euro, kterou Ti PC stejnak nevyužije celou.
Ne, PC na to nemá...
Ehm, pc by na tu kartu co jsi vybral zvladlo, ale nijak by jsi sis s tim nepomohl, jelikoz ta karta stejne neni na hrani. Je to totalni Low- end zadnou novejsi hru by jsi nezvladl ani na ty nejmensi detayli ani roziseni, bude jen o neco malo lepsi nez intergovana grafika. Priste se zeptej, nez neco koupis :)
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
No, to se mýlíš. On si nezahraje ani na GT 210, PC na to nemá. Je 5 let starý s mizerným procesorem a slabým zdrojem. Takže tazateli říkám, nevymýšlej nějaké koupě GPU za 30 euro, když Ti nebude fungovat jak má. Je to sázka do loterie, už se to řešilo v jiném tématu. Kartu prostě nekoupíš a když, tak o 5% lepší než tvá integrovaná, ale výkon Ti naroste o 2-4fps, což je nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3247
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14