Karlik: nevím, to už je asi trošku moc. Člověk by potom musel celý vnitřek PC přendávat do druhé bedny, kdyby to vyhrál. A když to vyhraje a má třeba Fractalku, tak se mu asi měnit nebude chtít.
MilouchCZ: to je fajn, ale asi ne od těch, co měli kdykoli na uších i něco od značek, které jsem jmenoval...
Já se tedy minulé soutěže neúčastnil, každopádně SSD je dobrý nápad, ale pokud by se mělo jednat o méně finančně náročnou cenu tak FlashDisk (případně přenosný HDD-který už je dražší) je taky velice zajímavý.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Byl to jen nápad, znám hodně lidíco mají levnou skříň, nebo používají jednu už pro x-té PC a na jejím stavu je to vidět - třeba já :/ Jinak chápu že hodně lidí má lepší skříň než nějakou do 2 000,-.
Z návrhů co tu byly se mi asi nejvíce zamlouvá SSD.
Návrhy ode mne-Jak už bylo mnohokrát zmiňované ssd nebo,protože si potrpím na dobrý zvuk tak třeba nějaká interní nebo externí zvuková karta.Za tenhle peníz jsou pěkné kousky.A nebylo by na škodu udělat anketu a výrobek s nejvíce hlasy dát jako první cenu.
Mám v autě Kenwood kdc 3051, koupil jsem tento kabel , abych mohl poslouchat hudbu přes spotify v autě, ale když do něj připojím telefon (Pixel 6A), tak po pár minutách zvuk vypadne a přestane hrát. Spotify ale stále ukazuje že přehrává. Nějaké rady?