Instalace OS
Instalace OS
Cau, chtěl bych poprosit jestli by mi nekdo pomohl naistalovat os do NTB Asus TravelMate 4102WLMi když tam skusim boot z flashky ktere na vsech kompech funguje 100% tak tady zustane pouze u cerne obrazovky s _ a nepokrocito cekal sem asi cca 35 m. a mechanika je KO
Re: Instalace OS
co sem schopen rict tak ze se ukazuje mezi hdd
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2014 09:56) ---
tak jak bych mel postupovat ? nic krom fleshky a boot lanu mi nezbude
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2014 09:56) ---
tak jak bych mel postupovat ? nic krom fleshky a boot lanu mi nezbude
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nemá opravnej oddíl na disku?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Sezen si funkcni CD/DVD mechaniku.
Vzhledem k tomu, ze ten notebook je z roku 2005 tak ten OS budou nejspis Windows XP, a ty jsem zatim z USB videl na 1 pocitaci a dalsich 20 to proste neslo, protoze XP nejsou delane na instalaci z USB/
Vzhledem k tomu, ze ten notebook je z roku 2005 tak ten OS budou nejspis Windows XP, a ty jsem zatim z USB videl na 1 pocitaci a dalsich 20 to proste neslo, protoze XP nejsou delane na instalaci z USB/
Tak sehnat funkcni mechaniku nemam kde,, zadna moznost neni jak tam narvat windows ? je tam puvodni home edition ktera je zablokovana nebo zavirovana pri nacteni upozorni na aktivaci a samo to odhlasi uzivatale do kolecka.. presto že je tam orignál.
Sehnat mechaniku - koupit, pujcit? Mechanika je jediny 100% fungujici zpusob - jakakoliv mechanika, klidne i externi.
To ze funguje bootovani instalace XP usb flashky je spis rarita, nam to funguje asi na 1 typu pocitacu z 20.
To ze funguje bootovani instalace XP usb flashky je spis rarita, nam to funguje asi na 1 typu pocitacu z 20.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to sice takový neetický, ale pokud opravdu nemáš mechaniku, tak si můžeš někde v e-shopu koupit externí a pak jí do dvou týdnu vrátit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
A ten Lan Boot ?
Jestli chces zprovoznovat server ktery to bude osbluhovat tak muzes. Ale mnohem jednodussi je sehnat USB mechaniku.
No to nevim teda, do vyplaty dost daleko nikdo v mim okoli ji nema a vracit ji do obchodu semi nechce pac v nasem bscomu sou svine a penize ti nevratej pokut to rozbalis. a kuli lan bootu sem koukal na program ccbot, jen sem chtel vedet co to obnasi ten lan boot
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2673
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21