Výběr notebooku do 25 tisíc
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr notebooku do 25 tisíc
Určitě bych upřednostnil Lenovo před Asusem. Co se týče těch ovladačů, můžeš zkusit od výrobců komponent, ale s těma mám osobně na MSI problémy a vyřešily to až ovladače přímo z MSI stránek, nevím jak to bude s tímto.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ja si n750jk-t4101 před 14 dny koupil a az na par detailu jsem velice spokojen.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak hardware maj ty notebooky víceméně stejnej a tam to neni o tom, že je to Lenovo. Grafika ti odejde stejně tak u Lenova jako u Asusu. Koupil bych to spíš kvůli zpracování notebooku jako celku. U Lenova nic nevrže, plasty držej jak maj, kdežto u Asusu bych si tim tak jistej nebyl, ale je možný, že v týhletý cenový kategorii to bude jiný. Ale tak koneckonců je to můj dojem, obě značky sem měl a Asus bych si už v životě nekoupil. Asus topil jak blázen a do rukou ti šlo teplo, u Lenova ani neslyšim běžet větrák a celej notebook je krásně chladnej.
Nic ti nenutim, jestli se ti líbí Asus a byl si s nim spokojenej, jdi do něj. Každopádně u toho Lenova máš už v ceně aspoň OS.
Nic ti nenutim, jestli se ti líbí Asus a byl si s nim spokojenej, jdi do něj. Každopádně u toho Lenova máš už v ceně aspoň OS.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nesouhlasím s tím, že Asus,Acer,MSI a spol jsou špatné notebooky. Právě Lenovo má mezi řadami kousky, které jsou o pár tisíc levnější nabízí kvalitu,ale přehřívají se. Přijde mi to jako kus od kusu, sám mám Acer a jsem s ním plně spokojen a to už ho mám rok a něco. I Asus i Lenovo ve vyšší cenové kategorii máme doma a ani jeden není špatný. Je celý z kovu, tichý, dobrá výdrž a kvalitní zpracování.
U toho Lenova je slabá grafika z ve všech výše uvedených.
U toho Lenova je slabá grafika z ve všech výše uvedených.
noob44 píše:Ja si n750jk-t4101 před 14 dny koupil a az na par detailu jsem velice spokojen.
Na jakých pár detailů? :)
Bohužel ovladače na ten Asus jsem taky nenašel od Asusu.
Já bohužel měl Lenovo Y560, zde mi odešla grafika a ještě předtím se podělala klávesnice (pořádně nedržel enter, mezerník apod.) a začaly mi odcházet i panty u obrazovky, což bylo dost nemilé, bohužel i po opravě se ty panty zase daly do stejného stavu jako před opravou.
Souhlasím, že je to kus od kusu, ale asi jsem si nakonec vybral to Lenovo (kvůli podpoře win7). Ale je trošku masivnější a ta recenze na touchpad je pěkně naprd, ale stejně budu používat asi myš :).
Čeho se aktuálně ale bojím je výdrž, sice je zde psáno výdrž až 5 hodin, ale všichni víme, že realita je jiná, otázkou je, jak moc notebook žere. Snad to nebude tak hrozné..
Každopádně přemýšlím nad prodloužením záruky o rok za 2200 korun, co myslíte, vyplatí se to, nebo ne? :)
Tak nakonec jsem objednal Lenovo Y510p. Potom sem sdělím jak jsem spokojen, abych pomohl dalším při výběru
.
Každopádně díky všem za komentáře a názory :).

Každopádně díky všem za komentáře a názory :).
Dobře,určitě zděl,pak zavři téma zelenou fajfkou. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr repasovaného notebooku do 6 tisíc
od HelFix » 09 pro 2024 15:05 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1204
-
od petr22