V čem programovat hry? Vyřešeno
Re: V čem programovat hry?
Minetest? Tohle jsem někde viděl...
PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
-
- Pohlaví:
Nie, mitest nie.. Však ten stojí za (aspoň to čo som kedysi skúšal)... Hovorím, bolo to asi ako MC 1.5.... Chýbali tomu command blocky, ale inak redstone atď všetko fungovalo.. Pokúsim sa to niekedy nájsť.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak nejlepší jazyk dneška na tvorbu her je C++, nicméně dřív se používal assembler 
OOP je jen o tom nepsat stejný kód dvakrát... a stejně ho píšeš dvakrát.
Takže na začátek s programováním Karla, Pascal a pak až teprve něco jako Java nebo C#

OOP je jen o tom nepsat stejný kód dvakrát... a stejně ho píšeš dvakrát.
Takže na začátek s programováním Karla, Pascal a pak až teprve něco jako Java nebo C#
V tomhle bych mohl po naučení C++ programovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Čer 2014 10:02) ---
Pokud bych to tedy převedl do 3D
Kód: Vybrat vše
http://en.m.wikipedia.org/wiki/WorldForge
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Čer 2014 10:02) ---
Pokud bych to tedy převedl do 3D

PC:
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Řeknu to asi takhle, až se naučíš programovat, tak v jakém jazyce to psát bude až ta poslední otázka 
Víc problémů se správným návrhem jak zabrat paměť, jak to správně "rozkouskovat" a to není všechno

Víc problémů se správným návrhem jak zabrat paměť, jak to správně "rozkouskovat" a to není všechno

Re: V čem programovat hry? Vyřešeno
Dobře, takže se nejdřív naučím nějaký jazyk, zřejmě Pascal a pak C++ a pak to teprve budu řešit... Takže asi Lock ...
PC:
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to chceš locknout, tak klikni na zelenou fajfku u tvého příspěvku nahoře vpravo.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zpět na “Programování a tvorba webu”