Zdravím all
tak jsem v rodině měnil desku i grafiku(vše staré aby to ještě rok vydrželo) protože odešla deska původní
a při prvním startu vše bylo OK instaloval se Win.XP a servispack no a po restartu už nenaběhl obraz
a ani se větráček na grafice netočil že by to hned odešlo?
soketA AMD XP2000+ ,msi k7n ,msi GeForce FX5900,512ramm,HDD maxtor ata 120GB,2x CD a DVD kombo mechaniky zdroj noname 300W.
je možné že zdroj to už neutáhl a nespustil grafiku?(přídavné napájení je na kšandě s HDD nebylo jiné volby)
no signal hlásí monitor
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no signal hlásí monitor
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Radši
Vzal bych takových 400w Seasonic... A asi tam někdy bude přidávat nějaký silnější komponenty...? 

CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže nám to pokračuje
GeForce FX5900 jede u mě normál ale jak ho dám k synovcovi do kompu nic ani větráček se netočí a přídavné napájení jede (fortron 500W) když dám ATI 9200 tak na něm se sice větráček točí ale opět mu monitor hlásí
no signal .
říkal jsem si jestli je možné aby obě desky (původní a ta MSI K7N delta) měli špatný AGP slot?
dnes jsem mu zapojil zdroj a po spuštění se ozval jeden dlouhý tón(
možná dva ) a pak nic a nabíhal komp s tím že monitor měl furt signal off
deska jede zdá se normal ale nevím co už teda nefunguje jak má
takže máte někdo nápad jak vylučovací metodou zjistit co je příčinou toho že grafika nepracuje (u mě jede normal) je to deskou? monitorem? tady už jsem doslova out
GeForce FX5900 jede u mě normál ale jak ho dám k synovcovi do kompu nic ani větráček se netočí a přídavné napájení jede (fortron 500W) když dám ATI 9200 tak na něm se sice větráček točí ale opět mu monitor hlásí
no signal .
říkal jsem si jestli je možné aby obě desky (původní a ta MSI K7N delta) měli špatný AGP slot?
dnes jsem mu zapojil zdroj a po spuštění se ozval jeden dlouhý tón(

deska jede zdá se normal ale nevím co už teda nefunguje jak má

takže máte někdo nápad jak vylučovací metodou zjistit co je příčinou toho že grafika nepracuje (u mě jede normal) je to deskou? monitorem? tady už jsem doslova out

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
na počatku jsi psal že ta grafika jela v pohode i se starou konfiguraci dokud jsi nenainstaloval novy servicepack.
nemuže byt nejaky problem prae v tom? co zkusit sehnat novy ovladace jeste pred instalaci servicepacku? ale je to divny. protože pokud by fungovala tak nevim proč by mela najednou nefungovat
pokud jde o ten dlouhy ton tohle mi delalo pokud nebyla graficka karta nebo jiny komponent spravne zapojen. zkus se ujistit že mas tu grafickou kartu opravdu pořadne zapojenou do slotu. zkus se podivat jestli na karte jsou vsechny ty piny ktere zasouvas do slotu v poradku a jestli i ten AGP slot neni zevnitř zapraseny.
ja jsem mel problemy s grafickou kartou s pridavnym napajenim se slabsim drojem. obraz fungoval ale neustale mi ot vyhazovalo hlasku ze nemam zapojene pridavne napajeni. mam geforce 6600 gt
nemuže byt nejaky problem prae v tom? co zkusit sehnat novy ovladace jeste pred instalaci servicepacku? ale je to divny. protože pokud by fungovala tak nevim proč by mela najednou nefungovat
pokud jde o ten dlouhy ton tohle mi delalo pokud nebyla graficka karta nebo jiny komponent spravne zapojen. zkus se ujistit že mas tu grafickou kartu opravdu pořadne zapojenou do slotu. zkus se podivat jestli na karte jsou vsechny ty piny ktere zasouvas do slotu v poradku a jestli i ten AGP slot neni zevnitř zapraseny.
ja jsem mel problemy s grafickou kartou s pridavnym napajenim se slabsim drojem. obraz fungoval ale neustale mi ot vyhazovalo hlasku ze nemam zapojene pridavne napajeni. mam geforce 6600 gt
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1919
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2024 22:53