Zdravím, v pondělí jsem si sestavil nové PC, nainstaloval systém(win7-později win8.1), nainstaloval veškeré ovladače... Ke grafice jsem dostal hru Watch_Dogs kterou jsem stáhl a hodlal vyzkoušet... Cca po 10 minutách hraní mi to spadlo do BSOD s hláškou MEMORY_MANAGEMENT a takhle se to dělo každých cca 10-15 minut pokaždé co jsem hru zapl... Zkoušel jsem i jiné hry, vše bylo stejné.. Přeinstaloval jsem tedy systém na win 8.1 nainstaloval veškeré ovladače a hodlal se zkoušet znovu... Vše bylo oukej ten den se nestalo vůbec nic... Druhý den přijdu z práce zapnu PC, doinstaloval pár prográmků z instalačního CD od ASUSu (AI Suite 3 a pár dalších) zpustím hru a opět BSOD a opět hláška MEMORY_MANAGEMENT.. Jal jsem se tedy smazat veškeré programy které jsem doinstaloval a zdálo se opět být vše ok... Jenže, hra začala opět padat už né v tak pravidelných intervalech někdy po 20 minutách někdy po hodině a co mě děsí ještě víc že pokaždé když to spadlo to napsalo uplně jinou hlášku... Dnes jsem s PC nedělal nic a zhoršilo se to... Hraji cca 7-15 min a hra pořád padá s různými hláškami...
Např: NTFS_FILE_SYSTEM
SYSTEM_SERVICE_EXPECTION
BAD_POOL_HEADER
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Chyb bylo více, ale zbytek si nepamatuji.
Před zjištěním že to dělají utilitky od AUSU mi to pokaždé hlásilo chybu MEMORY_MANAGEMENT.
PC nemám nijak taktované vše je default... Zkoušel jsem PC zatěžovat Benchmarkem a i v programu Aida64 Extreme edition..
Jsem tak nějak na konci svých sil a jsem dost znechucenej tím že si člověk koupí novej PC za nekřesťanský prachy a on nešlape...

Sestava:
CPU: Intel Core i7 4790
MB: ASUS Z97-K
RAM: Patriot 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Viper 3
HDD: Seagate SSHD 1TB 64MB Cache
GPU: ASUS Geforce GTX 760
Zdroj: Enermax 500W